2777
2789
عنوان

نامادریم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1435 بازدید | 51 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اون بابد فکر اینجاشو بکنه ک دعوا نشه وقتی اینکارارو میکنه احتمالم میده تو بگی پس مهم نیس براش برو بگ ...

چجوری به بابام بگم؟بنظزتون شب به داداشم جلو بابام کارت پول بدم بگم برو برام از بیرون غذا بگیر جون بگیرم ؟

نه اون به درد نمیخوره معلومه اونم نگاه به مادرش میکنه،،، الان چه خیالی توذهنش برای اموال پدرت میکنه

دقیقا همینه به قرآن،الان بابام براش ۷۰ تومن داده موتور خریده میگه باید یه دنا هم برام بخری و....فکر می‌کنه همه چیز بابام برای اونه

دیگه یا باید بی خیال شی یا ی جورایی بگی به بابات

خب مستقیم بگو من فلان غذا برام خوبه یا دکتر گفته فلان چیز بخور و فلان چیز نخور. زبونتون کجاست این وقتا 😒 ولی خداییش بادمجون نخور نفاخه عمل کردی اصلا خوب نیست واست

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم 🇵🇸🇵🇸
نمیتونی به پدرت بگی مثلا دلم کاچی میخواد یا هوس کباب کردم

وسایل کاچی رو از خونه اوردم‌۴ مغز،روغن گوسفندی زعفرون و...تا می‌خوام درست کنم میگه صبر کن خواهرم بیاد اون خیلیییی خوب درست میکنه

عزیزم یعنی پدر من بخره بده خواهر زنش بخوره ولی من که دخترشم نخورم؟؟؟؟؟؟؟

خیلی زور داره 

مواظب حرف هایی ک میزنید باشید چون کلماتی که از دهان شما خارج میشود ویترین شعور شماست 😊  برام دعا کنیدب حاجتم برسم محتاجم ب دعا خیلییییییی محتاجم ممنون مهربونا 🙏🧡 من امیدم به خدا و بعد خدا هم ب خداست 💔🥰 خدا جونم هم میدونی هم میتونی 🥲🥺 منتظر معجزه ات هستم 😍
خب مستقیم بگو من فلان غذا برام خوبه یا دکتر گفته فلان چیز بخور و فلان چیز نخور. زبونتون کجاست این وق ...

نه بادمجون نخوردم گفتم بی زحمت برای من ۲ تا تخم مرغ بذار. اب پز بشه،

تازه ۱۰ کیلو سبزی قورمه نشسته براش پاک‌کردم

چجوری به بابام بگم؟بنظزتون شب به داداشم جلو بابام کارت پول بدم بگم برو برام از بیرون غذا بگیر جون بگ ...

اره فکر خوبیه جلو بابات پول بده به داداشت بگو برو برام یکم چلوگوشت بگیر این مثلا زهره خانوم همش بهم تخم مرغ میده حالم بد شده اینم پولش ی وقت خانوم ناراحت نشه یکمم اخ و اوخ کن

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃
وسایل کاچی رو از خونه اوردم‌۴ مغز،روغن گوسفندی زعفرون و...تا می‌خوام درست کنم میگه صبر کن خواهرم بیا ...

رنگ بزن رستوران بابات خونه بود عذا سفارش بده تا بفهمه اگ هیچی نگی اون زن پروتر میشه ولی یه بار بزار بفهمه برای همیشه

مواظب حرف هایی ک میزنید باشید چون کلماتی که از دهان شما خارج میشود ویترین شعور شماست 😊  برام دعا کنیدب حاجتم برسم محتاجم ب دعا خیلییییییی محتاجم ممنون مهربونا 🙏🧡 من امیدم به خدا و بعد خدا هم ب خداست 💔🥰 خدا جونم هم میدونی هم میتونی 🥲🥺 منتظر معجزه ات هستم 😍