2777
2789
عنوان

چرا من بدذاتم؟

418 بازدید | 17 پست

مامانم هم همیشه میگه ک من بد ذاتم

نمیدونم چراا.. به خدا خودم اصلا دوست ندارم

مثلا مامانم وقتی کار داره میگه کمکم کن، اگه خسته باشم یا حوصله نداشته باشم دلم‌براش نمیسوزه ک برم کمکش

یا مثلا برادر زادم ۴ ماهشه، با اینکه قبلا بچه خیلی دوست داشتم .. فک میکردم وقتی به دنیا بیاد از همه چیز و همه کس بیشتر دوسش داشته باشم ولی الان نه در اون حد هم دوسش ندارم.. انگار توی همین ۴ ماهی از بچه سیر و زده شدم ..

یا مثلا اگه یه اتفاقی بیافته خیلی دلم نمیسوزه یا خیلی مهربون نیستم

بخدا هیچکدومشون دست خودم نیست نمیدونم چرا اینطوریم.. خودم همیشه از آدم های خوب و مهربون خیلی خوشم میاد، ازشون انرژی میگیرم، دوسشون دارم.. دوست دارم مثل اونا باشم..مثل اونا به اطرافیان انرژی بدم و خوشحالمون کنم ولی نمیشه و نمیدونم ک چرا نمیشه .. خیلی وقتا تظاهر میکنم ک مهربون تر و دلسوز تر باشم ولی خب همش تظاهره

مثلا همینجا خیلی وقتا شنیدم ک گفتین طرف ذاتش بده یا ذاتش کثیفه.. ولی ذات ی آدم ک دست خودش نیست.. چرا باید یکیو به خاطر چیزی ک دست خودش نیست سرزنش کنیم؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دست خود ادم خب خودت داری میگی مادرم کار داره اما دلم نمیسوزه خب دست خودت حرف دلت گوش نکن برو کمکش.اکثر ادما بد ذات دور از جون شما گلم ب شدت حسادت دارن و حسودن

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  

منم مثل تو هستم 

یعنی چی که بد ذاتی 

منم محبت و مهربونی الکی ندارم کلا 

حتی نسبت به مادرم 

دست خودمم نیست کلا آدم حساس و سختی هستم و دلم به این راحتی ها به رحم نمیاد .

دلم واسه هیچکس نمیسوزه 

این یه جور سبک شخصیتیه خب .

مگه همه باید خوشبین و مهربون باشن 

دست خود ادم خب خودت داری میگی مادرم کار داره اما دلم نمیسوزه خب دست خودت حرف دلت گوش نکن برو کمکش.اک ...

آره ولی خب چرا دلم نمیسوزه؟ک مثلا بگم آخی خسته شد برم کمکش

منم مثل تو هستم  یعنی چی که بد ذاتی  منم محبت و مهربونی الکی ندارم کلا  حتی نسبت ب ...

از اینکه این‌جور شخصیتی داری اذیت نمیشی؟🥲مثلا کسی بهت بگه بد ذات یا این حرفا

از اینکه این‌جور شخصیتی داری اذیت نمیشی؟🥲مثلا کسی بهت بگه بد ذات یا این حرفا

عزیزم 

اصلا کسی اونقدر برای من اهمیت نداره که بخوام اذیت شم از حرفاش :/ 

این یک 

دوم اینکه چرا باید کمک کنی بیخودی به مامانت؟

یا بچه ی داداشت رو نگهداری کنی؟

اصلا کلا من از بچه ها خوشم نمیاد 😑

تو مگه به دنیا اومدی که در جهت وظایف دیگران دلسوز و کمک رسان باشی؟

بعدشم کسی بخواد زیاد در مورد من اظهار نظر کنه زل میزنم توی چشماش و جوری بهش آفتابه میگیرم که تک تک نقص ها و ایرادات خودش بیاد جلو چشمش تا یاد بگیره نباید در مورد شخصیت من اظهار نظر کنه .

آره ولی خب چرا دلم نمیسوزه؟ک مثلا بگم آخی خسته شد برم کمکش

خب به درک خسته شد 

میخواست شوهر نکنه بچه نیاره 😑

من خونه ی مادرم دست به سیاه سفید نمیزدم مادرم نمیذاشت یعنی میگفت باید خونه ی شوهر کار کنی اینجا دیگه کار نکن 

بعد که شوهر کردم دیگه نتونستم کار کنم الان ۳ ساله متاهلم و تا حالا جز چند بار دست به آشپزی نزدم که اون چند بارم خودم یهو دلم خواسته آشپزی کنم .

شوهرم رستوران داره آشپزه غذا نظافت همه کارو هم خودش میکنه .

تازه از بچه دار شدن هم متنفر بودم و شوهرم میگه بچه رو هم خودش بزرگ میکنه 

و مامانم همیشه میگفت شوهرت طلاقت میده خلاصه خسته میشه 

ولی شوهرم میگه چون خیلی مستقل و بی احساسم عاشقمه و همیشه در تلاشه به دستم بیاره😐

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792