2777
2789
عنوان

خانمایی که با قطار سفر میکنید

2358 بازدید | 36 پست

من اولین سفرم هست که با قطار قراره برم

مسیرمون حدود 24 ساعت هست و سه وعده غذایی توی قطار هستیم

غذا چی بردارم که هم فاسد نشه و هم سرد بشه خورد؟ 

ایستگاه هایی که قطار توقف داره میشه برای خرید کوچیک پایین رفت؟ 

خود قطار بوفه داره؟ 

یخچال چطور؟ 

اگه بخوایم غذامون گرم کنیم امکانش هست بدیم به رستوران برامون گرمش کنند؟ 

قطار چهار ستاره سریر هست خوبه؟ 

ما اکثرا برای تو قطار سالاد الویه نون پنیر ماست موسیر یا همچنین چیزایی برمی‌داریم  به علاوه یه عااااااااالمه خوراکی....رستوران داره خود قطار ولی گرم‌کردن و نمیدونم تاحالا پیش نیومده برام غذا بدم گرم کنن‌...

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خودت برو از رستوران بخر باخودت چیزی نبر فاسد میشه فقط وعده اول ببر....قطار چهار ستاره هم خوبه بوفه نداره اما رستوران داره مهمان دار هم برات میاره پول نقدر هم همرات باشه چایی چیزی برات میارن زورشون میشه برن تورستوران کارت بکشن

من چهار ستاره سوار شدم خوبه غذا هم داره خیلی خوشمزه و تمیزه .طبقه بالا می خوایم راحترم .به دوغ آب علی هم شب میخورم که خوب بخوابم .چای هم بعد غروب نخور که بی خوابت می‌کنه .نگران نباش مشتری میشی

من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم
ما اکثرا برای تو قطار سالاد الویه نون پنیر ماست موسیر یا همچنین چیزایی برمی‌داریم  به علاوه یه ...

سالاد الویه چون سس و تخم مرغ داره خراب نمیشه تو گرما و 24 ساعت؟ 

بعد غذاهای رستوران قطار خوبه؟ قیمتشون مناسبه؟ 

سالاد الویه چون سس و تخم مرغ داره خراب نمیشه تو گرما و 24 ساعت؟  بعد غذاهای رستوران قطار خوبه؟ ...

برای همون وعده اول بردارید بعدش چون گرمه خراب میشه... کتلت فک نکنم خراب بشه نون پنیر ماست اینحور چیزا هم بردارید‌... بستگی به قطارش داره ما یه بار غذا گرفتیم بسیاااااار عالی و‌خوشمزه بود یه بار دیگه هم گرفتیم مسموم شدیم🤦 ولی قیمتا خوبه خدایی

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟