2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نمیخواد بری لیزر ک با راهکارم از بین نمیره من خودم امتحان کردم اما :

فک کنم حدودا ۲۰ تومن میگیرن بیشتر پزشک خانواده ها در عرض ۲ دقیقه برش میدارن 

خدایاممنونم بابت داده ها و نداده هات😍🙏🏻                            من یه دختر قوی ام... توی بدترین شرایط کم نمیارم‌...     میجنگم...    ب دست میارم...🌱               خدایا مرسی که سرنوشتمونو بهم گره زدی❤💍        "M"
نمیخواد بری لیزر ک با راهکارم از بین نمیره من خودم امتحان کردم اما : فک کنم حدودا ۲۰ تومن میگیرن بی ...

تو این سن اصلا مامانم نمی ذاره از به صورتم بزنم می خوام از شرش خلاص شم راهکار خونگی بدید لطفاً 

برو دکتر  وقتی برداشت بگو زنگ بزنند مامانت بیاد پولشو بده  اینم راهکار شیطان خانگی

🤣🤣🤣

خدایاممنونم بابت داده ها و نداده هات😍🙏🏻                            من یه دختر قوی ام... توی بدترین شرایط کم نمیارم‌...     میجنگم...    ب دست میارم...🌱               خدایا مرسی که سرنوشتمونو بهم گره زدی❤💍        "M"

خب با بابات بگو یا خاله ایچیزی تا اون باش حرفبزنه

مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است 
بابام که خیلی بهتره خاله که اصلا کسی نیست مامانم رو راضی کنه تو رو خدا راهکار خونگی بدید خیلی ناراحت ...

آخه عزیز دلم راهکار خونگی هزارتا عیب میاره خدایی نکرد سرطان •••

ممکنه ریشه داشته باشه مواظب باش گلم، برجستس؟

مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است