2777
2789
دوستان منم صب یه بی بی چک زدم هاله بود بعد چندساعت یکی دیگ زدم زنگش پخش شد عکسشو الان میزارم 

ناهید مشکلت چیبود؟؟؟

خدایا مرسی از معجزه قشنگت پسرمومیسپرمش ب خودت🩵🥹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنبلیه دیگه درست مث من  آزاد نمیشن  تهرانی؟؟؟

اره ...سمت گلستانم

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام
اره ...سمت گلستانم

تا الان هاش سی جی نزدی؟؟؟؟

چند سالته؟؟؟چند وقته اقدامی؟؟؟

چ دارویی میخوری الان؟؟؟

[QUOTE=298018331]تا الان هاش سی جی نزدی؟؟؟؟ چند سالته؟؟؟چند وقته اقدامی؟؟؟ چ دارویی میخوری الان؟؟؟[/QUنه نزدم ...۲۲ام ...یک سال اقدامم...دوماه دارو میخورم لتروزول و متفورمین و مدروفم و تقویتی ...کجای تهرانی تو

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام
شوهرم اسپرمش خیلی ضعیفه دکتر گفته باید عمل شه خودم مشکلی ندارم  شما تنبلی تخمدان داری؟

اهاااا 

اره تنبلی شدید

[QUOTE=298018331]تا الان هاش سی جی نزدی؟؟؟؟ چند سالته؟؟؟چند وقته اقدامی؟؟؟ چ دارویی میخوری الان؟؟؟[/ ...

انشالله زووود جواب بگیری 

منطقه ۱۷

انشالله ک الان بارداری  ولی ناامید نشو زنداداش منم تنبلی داشت بعد هفت سال الان دوماهه حاملس ال ...

انشالله عزیزم

حالا بنظرت امروز برم بتا بدم معلوم میشه؟؟؟یا بمونم

باید ناشتا باشی برای آزمایش اگ میخای مطمئن شی فردا برو چند روز اط پریودیت گذشته؟ 

یکی تو تاپیک گف فرقی نمیکنه ناشتا باشی یا ن

دیروز موعودم بود

بیستم هاش سی جی زدم