2777
2789
لعنت ب تنبلی لعنتتتت اره ۲۰تم دوتا زدم 

خداروشکر جواب داده ...منم ماه بعد میزنم ...دعا کن واسه منم جواب بده عزیزم ....اصلا این تنبلی از زندگی انداخته منو ...مامانم خیلی غصه میخوره 

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو عزیزم ولی قبلش تست بتا هم بده  امیدوارم که خوشحال باشی ولی در کل بارداری  من که تا ی ...

اخه ساعت ۶ نوبت دارم نمیرسم اخه

چراااااا چراااا من آرزوی بچه دااارمممممم نگو اینجوریییی

خدایا مرسی از معجزه قشنگت پسرمومیسپرمش ب خودت🩵🥹
خداروشکر جواب داده ...منم ماه بعد میزنم ...دعا کن واسه منم جواب بده عزیزم ....اصلا این تنبلی از زندگ ...

نمیدونم باز باورم نمیشه و مطمن نیست

انشالله خیرررهههههههه

Amh یعنی ذخیرت چنده؟؟؟؟

چه قدر خوشحال میشم بی بی های مثبت بچه های سایت و میبینم ...خودم یک سال اقدامم ولی خبری نیست...اما هر ...

اوف ...

من شماهارو میبینم دلم میخواد یه چاقو بگیرم خودمو تیکه تیکه کنم راحت شم ...

یکی مثل من با جلوگیری حامله شه و صبح تا شب خودشو لعنت کنه 

یکی مثل تو یک ساله منتظره نمیشه. 

ای خدا 

این چه دنیاییه ساختی

برو عزیزم ولی قبلش تست بتا هم بده  امیدوارم که خوشحال باشی ولی در کل بارداری  من که تا ی ...

عزیز دلم اینجوری نگو ...ناشکری نکن خدای نکرده پشیمون میشی...خداروشکر کن ...خدا نی نی و واست حفظش کنه گلم ....هیچ وقت این حرفارو نزن خدا ناراحت میشه ...نی نی دلش میشکنه

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام
نمیدونم باز باورم نمیشه و مطمن نیست انشالله خیرررهههههههه Amh یعنی ذخیرت چنده؟؟؟؟

من همه چیم خوبه ذخیره و اینا مشکلی ندارم ...فقط تخمک هام بیرون نمیان میمونن تو تخمدان هام و کیست میشن

اوف ... من شماهارو میبینم دلم میخواد یه چاقو بگیرم خودمو تیکه تیکه کنم راحت شم ... یکی مثل من با ج ...

نگو عزیزم ...چرا اینجوری میکنید آخه ‌..گناه داره بچه تو شکمت...خدا قهرش میگیره ....خدای نکرده زبونم لال پشیمون میشی

عزیز دلم اینجوری نگو ...ناشکری نکن خدای نکرده پشیمون میشی...خداروشکر کن ...خدا نی نی و واست حفظش کنه ...

آخه این تنبلیه کوفتی چیه که من ندارمش 

این همه آدم دارن چی میشد منه لعنتی ام داشتم

نمیدونم باز باورم نمیشه و مطمن نیست انشالله خیرررهههههههه Amh یعنی ذخیرت چنده؟؟؟؟

تخمک هام بزرگ میشن بیرون نمیان

آخه این تنبلیه کوفتی چیه که من ندارمش  این همه آدم دارن چی میشد منه لعنتی ام داشتم

آی بابا ...تو این حرفارو میزنی من جای تو از خدا میترسم ...نگو عزیزم ...چرا ناشکری می‌کنی ...بزار نی نی به دنیا بیاد ببین شده گوشه قلبت ...همه وجودت ...گناه داره

عزمزم تست بتا رو باید پزشک قبلش برام بنویسه؟؟؟

عزمزم تست بتا رو باید پزشک قبلش برام بنویسه؟؟؟

نه 

برین آزمایشگاه 

بگین آزمایش خون بارداری میخوام 

۱۸۰ ت هزینه شه 

چند ساعت بعد هم خبر بدبخت شدنتون تا ابد رو بهتون میدن