2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه قدر خوشحال میشم بی بی های مثبت بچه های سایت و میبینم ...خودم یک سال اقدامم ولی خبری نیست...اما هر بی بی که میبینم اشکم سرازیر میشه از خوشحالی ...خوشحالم که یکی از منتظرا کم شد....

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام
هاله داره و مشکوک به مثبت   اگه خیلی عقب ننداختی ، دو روز دیگه مجدد تست بده تا مطمین بشی

دیروز موعودم بود

خدایا مرسی از معجزه قشنگت پسرمومیسپرمش ب خودت🩵🥹
خووووشحاااال ولی نمیدونم جدیه یا ن😭😭😭😭😭😭😭😭😭

آاااخی الهی ....مثبته خوشگل خانوم ...خوشحال باش ...چند وقت اقدامی

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام
آاااخی الهی ....مثبته خوشگل خانوم ...خوشحال باش ...چند وقت اقدامی

فداتشم 

بازم جدی نگرفتم بخدا

یکسالو نیم

تنبلی شدید دارم اخه

فداتشم  بازم جدی نگرفتم بخدا یکسالو نیم تنبلی شدید دارم اخه

منم تنبلی دارم .... تنبلی تخمدان مانع بارداری نیست فقط عقب میندازه...نمی‌دونم چرا آنقدر واست خوشحاااال شدممممم🥺🤭🤭🤭hcgزدی این ماه

نشون از داشتن نی نی میده 😊 هاله داره ... مثبته انگار مامانی مبارکههههههههههه

خیلی سخته باورش 

منم تنبلی دارم .... تنبلی تخمدان مانع بارداری نیست فقط عقب میندازه...نمی‌دونم چرا آنقدر واست خوشحااا ...

لعنت ب تنبلی لعنتتتت

اره ۲۰تم دوتا زدم 

الان امروز قرار بود برم پیش دکترم  برم یا ن؟؟؟؟

برو عزیزم ولی قبلش تست بتا هم بده 

امیدوارم که خوشحال باشی ولی در کل بارداری 

من که تا یه هفته بعدش عزام بود چون هیچوقت از بچه داشتن خوشم نمیومد و همه رو مسخره میکردم که چقدر احمقن که حاضرن انقدر رنج و بدبختی و درد بکشن که مثلا مادر بشن.

از مادر شدن بیزار بودم و از زن های حامله متنفر.

همیشه میگفتم چقدر ما زن ها بدبختیم که خودمون رو این شکلی میکنیم بعد یک عمر حمالی میکنیم و خوشحالم هستیم 

ولی متاسفانه باردارم و این شتر در خونه ی من هم خوابید 

امیدوارم که تو با میل خودت باردار باشی و کوچولوت رو سلامت به آغوش بکشی

خیلی سخته باورش 

اره می‌دونم...منم تنبلی شدید دارم ... احساس میکنم هیچ وقت نمیشه ...ناراحتم ...ولی واسه تو خیلی خوشحاااااالممممم ...فکر کنم می‌دونم چ قدر اذیت شدی مثل خودم