2777
2789
عنوان

لاغری تا عید ۱۴۰۳😍❤️‍🔥

8899 بازدید | 50 پست

خانوما بجنبید تنبلیو بزارید کنار 

بیاید با هم تا عید کلی وزن کم کنیم

اونایی که پایه هستن وزن و قدشونو اعلام کنن

از فردا باهم شروع میکنیم

روشمونم اینجوریه ک همه چی میخوریم ولی کم

قند و چربی حذف میشه 

غذاهارو بدون ی قطره روغن درست میکنیم 

اونایی که میتونن ورزش میکنن و اونایی ک نمیتونن شرایطشو ندارن پیاده روی و رقص تند توی خونه انجام میدن🥰

هر دوهفته هم وزن کشی داریم

اولش سخته ولی آخرش خیلی قشنگه😍

همینجا گزارش بدیم؟

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدایی چطور غذای بدون روغن من باید غذاهام ازشون روغننن بچکه🤤

منم نونمو میزدم تو روغن بعد غذا میخوردم😂الان دوهفتس امتحان کردم واقعا عالیه هر قاشق روغن ۱۲۰ کالری داره و همش ضرر

یکی میگه ناهار نخورید یکی میگه شام نخورید ماکه نفهمیدیم کدومونخوریم

شام نخوردن مضره همون ناهار نخور بازم سرچ کن

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
منم نونمو میزدم تو روغن بعد غذا میخوردم😂الان دوهفتس امتحان کردم واقعا عالیه هر قاشق روغن ۱۲۰ کالری ...

😂😂

عزیز توکه شوهرت بامکانیزم مکه نشد مدینه،صغری نشد سکینه،انتخابت کرده لااقل واس ما قیافه نگیر🦦😂

من همه چی میخورم نوشابه سس پفک چیپس برنج ونون ولی کم  بایه ساعت پیاده روی توی ۴ماه ۱۰کیلو کم ک ...

برنج و نون نباید حذف بشه کلا هیچ وعده غذایی باید بدن عادت کنه ب کم خوری ک وقتی رژیمو ول کردید با دو لقمه غذا کل وزن برنگرده

من وقتی میخوام سیب زمینی سرخ کنم نصف تابه فقط روغنه  راز لاغر شدن فقط به کم خوردنه

دقیقا منم اینجوریم😅من کلا محدودیت ندارم چون لاغرم هرچیم بخورم چاق نمیشم اما عاشق غذای چرب چیلیم

عزیز توکه شوهرت بامکانیزم مکه نشد مدینه،صغری نشد سکینه،انتخابت کرده لااقل واس ما قیافه نگیر🦦😂

شام نخوردن مضره همون ناهار نخور بازم سرچ کن

شامو به هیچ عنوان حذف نکنید فقط ناهارنخورید 

درطول روز اگه خیلی احساس ضعف کردیدیه لیوان چایی با قند بخورید نه با بیسکوئیت 

من دوهفته ناهارمو قطع کردم ۸صبح صبحانه میخوردم تا۸شب چیزی نمیخوردم تو ۲هفته ۱/۵کم کردم