2777
2789
عنوان

لاغری تا عید ۱۴۰۳😍❤️‍🔥

| مشاهده متن کامل بحث + 8915 بازدید | 50 پست
من سه روزه شروع کردم با برناگه کلم پیچ کالری شماری میکنم در روز ۷۰۰ تا کالری مصرف میکنم نمیزارم بیشت ...

من مشکلم اینه ترازو ندارم واسه کالری شماری ک بخوام وارد کنم ببینم چقد کالری دارن ولی دوهفتس هروز باشگاه میرم و قند و چربیو حذف کردم غذامم نصف کردم 

سه سانت دور کمرم و سه سانت دور باسنم کم شده شیش روز اول دو کیلوهم وزن کم کردم دیگه خودمو وزن نکردم

من مشکلم اینه ترازو ندارم واسه کالری شماری ک بخوام وارد کنم ببینم چقد کالری دارن ولی دوهفتس هروز باش ...

اشکال نداره منم ترازو ندارم لازم نیست به غیر از گرم  کنارش تعداد هم هست برای بعضی غذا ها نوشته چند کف دست یا چند تا لیوان 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشکال نداره منم ترازو ندارم لازم نیست به غیر از گرم  کنارش تعداد هم هست برای بعضی غذا ها نوشته ...

اتفاقا برنامه مانکنو دارم 

از روز اول ۷۰۰ کالری باید مصرف کنیم؟

من وزنم ۱۰۲ و قدم ۱۷۰ چقد کالری باید مصرف کنم؟

من مشکلم اینه ترازو ندارم واسه کالری شماری ک بخوام وارد کنم ببینم چقد کالری دارن ولی دوهفتس هروز باش ...

منم قند وشکر رو کلا حذف کردم هرچیز شیرین و برنج ونون هم همینطور فقط درحد سالاد ومیوه وسبزیجات میخورم اما باشگاه نمیتونم برم تو خونه هم انقدر درس دارم نمیتونم خیلی ورزش کنم و برقصم ولی سعی میکنم هی راه برم بنظرت تاثیر داره لاغر میشم یا حتما باید ورزش کنم

اتفاقا برنامه مانکنو دارم  از روز اول ۷۰۰ کالری باید مصرف کنیم؟ من وزنم ۱۰۲ و قدم ۱۷۰ چقد کال ...

کالری مورد نیاز بدن ۲ هزار تاس برا لاغر شدن تا ۱۳۰۰ تا مجازی بخوری ولی خیلی دیر وزن کم میکنی من برا اینکه زودتر نتیجه بگیرم ۷۰۰ تا کالری مصرف میکنم

عزیزم میخواید شرکت کنید؟که باهم لاغر کنیم تا عید🥰

فعلا وزنم استپ کرده نمیاد پایین :/ بعد من اهل فعالیت نیستم ورزش ندارم

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
کالری مورد نیاز بدن ۲ هزار تاس برا لاغر شدن تا ۱۳۰۰ تا مجازی بخوری ولی خیلی دیر وزن کم میکنی من برا ...

نآهار شامتو میشه بگی ایده بگیرم خسته شدم استپ کردم شدید 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
نآهار شامتو میشه بگی ایده بگیرم خسته شدم استپ کردم شدید 

من ناهار نصف کاسه  عدسی میخورم بدون نون یا آب آبگوشت گاهی اوقاتم فقط سالاد میخورم در طول روز چندتا دونه خرما میخورم گردو وبادوم میخورم میوه میخورم