2777
2789
عنوان

عمرا هیچکس مثل من باشه

313 بازدید | 13 پست

نه خانواده حمایتم میکنه نه خودم پس اندازی دارم تا یه خونه اجاره کنم

شوهرم خرجی نمیده تو خونه یه لقمه نون ندارم

نه ربی نه یه قطه روغنی

خودش میره خونه ننش شکمشو سیر میکنه 

کاش خانوادم پشتم بودن کاش ننه بابام حمایتم میکردن بخدا هرچی بهشون گفتم انگار نه انگار

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا خودت خودتو حمایت نمیکنی

لطفا قضاوت نکنید من مرد هستم و اینجام که بهتر بتونم درک کنم خانومهارو و در زندگی و عشقی که دراینده قراره به خانومم داشته باشم از این تجارب استفاده کنم و راه اشتباه نرم و عشقمو اذیت نکنم با رفتار و سخنانم و غیره

برو درخواست نفقه بده دادگاه.وظیفشه نفقه بده بهت

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

خودت نمیتونی بری سرکار؟

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌
وا همیشه راهی هست منتظر یه کار خوب نباش بگرد یه کار موقت پیدا کن تا خوبش پیدا شه پول جمع کن شکایت کن ...

شکایت کنم ک حامی ندارم بعدش کجا برم 

اینجا یه شهر کوچیکه کاراش یا خیلی دور یا محیطش بده واسه همین گفتم

وا همیشه راهی هست منتظر یه کار خوب نباش بگرد یه کار موقت پیدا کن تا خوبش پیدا شه پول جمع کن شکایت کن ...

تازه موجی جوگیر دیشب کتکم زد میگه حق نداری سرکارم بری 

میگم خرجمو بده میگه چه خرجی داری 

میگم چیزی برای خونه بخر میگه زورم میاد

...

تازه موجی جوگیر دیشب کتکم زد میگه حق نداری سرکارم بری  میگم خرجمو بده میگه چه خرجی داری  ...

اعوذبالله من الشیطان الرجیم به قرآن که شیطان از پس این مردها برنمیاد میاد ازشون درس میگیره