2777
2789
عنوان

آرایشگرم مواد خوب نبود حالا

75 بازدید | 2 پست

من فیبروز زدم تقریبا اولیشو دو ماه پیش بعد حدود یک ماه تقریبا چیزی ازش نموده بود حالا ۲۰ تا ۲۵ رفتم ترمیم الان یه هفته ای میشه تاج آبروم داره پاک میشه یعنی یکی دو تا خط پاک شده زنگ زدم ارایشگر گفتم اینجوریه گفت غصه چیو میخوری بیا دوباره بزنم برات من پوستم خوب رنگ نمیگیره ولی رنگش خیلیی بیخود بودش درد بکشم واسه بیست روز تازه تضمین یکسالم داده حالا ۱۱۰۰۰ ۰۰ ازم گرفته جاهای دیگه ۴۰۰ میگیرن با ترمیم ۶۰۰ ماندگاریشم میگن بهتره حالا چه کنم میترسم بگه کم رفته دبه کنه پولمو نده چون میدونم تا چند وقت دیگه هیچی نمی مونه ازش

مشاور رایگان ۱۴۸۰  آرامش گرفتن ۱۶۴۰ حرم امام حسین این نیز بگذرد

وقتی تضمین میکنن یعنی اگر ب هر دلیلی ناراضی بودی

هزینه برگشت داده میشه 

تضمین هم نباید فقط زبونی باشه چون بعدا میزنن زیرش 

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد 
وقتی تضمین میکنن یعنی اگر ب هر دلیلی ناراضی بودی هزینه برگشت داده میشه  تضمین هم نباید فقط ...

خب قضیه اینه زبونی بوده بعد من توقع یکسال نداشتم گفتم خب رنگه پوستم خوب رنگ نمیگیره ۶ ماه دو هفته ام نموند 

مشاور رایگان ۱۴۸۰  آرامش گرفتن ۱۶۴۰ حرم امام حسین این نیز بگذرد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.