2777
2789

نمیدونم چم شده همش فک میکنم این روزا میمیرم میخام برم مسافرت فک میکنم دیگه برنمیگردم همش فک میکنم عزیزام قراره خدایی نکرده زود برن از پیشم

تا خبره مرگه یکیو میشنوم استرس میگرم ب اطرافیانم فک میکنم قبلن اینجوری نبودم ی ماهه اینجوری شدم واقعن دارم عذاب میکشم😑

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍

منم اینجوری شدم خیلی بده 

خدایا از تو گلایه ای نیست هیچی واسم کم نزاشتی....     برای یک روزم که شده دنبال چیزهای ک نداری نرو و از چیز های که داری لذت ببر.                                          پسرم دوست دارم ❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم از همون موقع تقریبا همین حسو گرفتم الانم ۲۰ سالمه هنوزم این حسو دارم

با خوندن حمد و سه تا قل هو الله خودمو آروم میکنم هروقت این فکرا میاد تو ذهنم

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

یک باره از دنیای نوجوانی وارد دنیای جوانی شدی طبیعی هست  یک بحران دیگه هم تو سن سی هست من تو س ...

اره دقیقن منم حس میکنم سنم دیگه خیلی زیاده

دچار بحران 20سالگی شدی😂

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

منم از همون موقع تقریبا همین حسو گرفتم الانم ۲۰ سالمه هنوزم این حسو دارم با خوندن حمد و سه تا قل هو ...

دیوونه میشم اگه درس نشه😑