2777
2789
عنوان

کنکوریا و کسایی دانشجو هستین میاین

219 بازدید | 27 پست

یکمی سردرگمم شایدم زیادی تایپک زدم چون واقعا کسی نیست راهنماییم کنه در طول سال اصلا خوب درس نخوندم و اینک این چند روز ب نسبت خوب خوندم یعنی انتطار ی رتبه خیلی خوبی ندارم چون معجزه ک نمیشه 

بنظر شما طبق تجربتون از الان بشینم برای سال آینده بخونم یا بمونم واس این کنکور؟؟؟؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین منم مثل تو ولی من واسه ی این کنکور تلاشمو میکنم اگر نشد دوباره شروع میکنم 

ن دارم تلاشمو میکنم ولی خب اونقدرا آمادگی ندارم حتی موندم چطور ب خانوادم بگم میخام دوباره بمونم 🤦🏻‍♀️

اخه ب ی مشاوره گفتم گفت الکی وقتتو تلف نکن از یک تیر بخون برای سال بعد حالا سردرگم شدم اصلا نمیدونم ...

خب الان تو باید دیگه شروع کرده باشی ولی از اونجایی که هزینه ثبت نام رو هم دادی برو که با اون محیط آشنا بشی و برای سال بعد استرست کمتر بشه و نتیجش هم نباید مهم باشه واست چون امسال رو نخوندی

می خواهم رویاهایم را به موهایم سنجاق کنم(:🧷🌩🌈
منی که انسانیم و تست کم زدم اما کتابارو درسطح معقولی خوندم امیدی هست زیر ۵۰۰۰بشم؟؟ منطقه یکم...

عزیزم من رشتم تجربیه اطلاعی از کتابا و کنکور انسانی ندارم 

ولی امیدوارم همونی ک مبخای بشه 

ن دارم تلاشمو میکنم ولی خب اونقدرا آمادگی ندارم حتی موندم چطور ب خانوادم بگم میخام دوباره بمونم 🤦🏻 ...

بیخیال هنوز وقت داری 

من مامانم انقدر اعتماد داره بهم ک فکر میکنه چه رتبه ای میارم 😑حتی گوش نمیده وقتی میگم شاید پشت موندم 

خب الان تو باید دیگه شروع کرده باشی ولی از اونجایی که هزینه ثبت نام رو هم دادی برو که با اون محیط آش ...

یعنی الان شروع کنم واس کنکور سال آینده؟؟؟ 

ی سال که پشت کنکورم دومین باره ک کنکور میدم