2777
2789

سلام دوستان راستش منو همسرم الان ۹ ساله ازدواج کردیم من ۳۰ سالمه و ایشون ۳۵ سال. ۹ ساله که ساکن شهر دور از خانواده ایم. مشکل من اینه که تا هرچیزی میگم همسرم فقط نه میاره به هیچی اوک نمی‌ده حتی ساده‌ترین چیز.

مثلا میگم دلم چیپس میخواد یکی برام بخر بازم نمیخره و می‌ره دو روز بعد چه هوس من خوابیده میخزه که دیگه فایده ندارد این مثال بود که بدونید برا همه چیز نه میگه.

من تو این سن گواهینامه ندارم از بس هی امسال نه سال بعد کرده خسته شدم دیگه.

میگم حوصلم سرمیره بریم بیرون میگه تو کی حوصلت سر نمیره. اصلا هم بهم محبت کلامی و عملی نداره همیشه هم سرد و بداخلاق باهام حرف میزنه مگر اینکه چی بشه رفتارش خوب بشه باهام.

منم که عصبی میشم گریه میکنم بیشتر روانی میشه و همیشه بهم میگه ازت خوشم نمیاد ازت متنفرم یکبارم به شدت قسم خورد ازم متنفره.

نمی‌دونم با یه بچه چیکار کنم کجا برم؟ دلم خیلی گرفته اصلا مرد من مرد مهربونیت نیست مدام هم به پدر مادرم توهین می‌کنه پیش من.

یک ماه اول نامزدی اینجوری نبود بعد عروسی اینجوری شد.

خدایا نینی همه رو حفظ کن😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار پیدا کن مرد خودت شو 

کسی ک به خانوادت توهین میکنه ارزش نگاهم نداره چطوری حالت ازش بهم نخورده💀🔪

بنام خدایی ک انگار قاتل پدرشم حتی اگه بعضی حرفا باعث مرگ‌کسی بشه بازم اسمشو میذاری آزادی بیان؟ آینده قراره خوب بشه:) منم یه دوره ای به خودکشی فکر میکردم ولی الان میگم زندگی اونقدرام بد نیست ♡  دوس دارم تو زندگی بعدیم یه سنگ باشم .... ۷ تا گل و میلیون ها پروانه ...؛) 

یکبار برای همیشه تمام حرفامو بهش بگو 

بعدم بگو میتونی نفرتتو جار بزنی ولی دوست داشتنتو نه؟ باشه منم عوض میشم 

برو خودت واسه گواهینامه ثبتنام کن و برو بیرون بگرد 

چیپس یا هرچی هوس کردی سفارش بده بیارن یا برو بخر دیگ نگو وقتی عوض بشی قدر میدونن 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

بچه رو ببر پارک ببر تئاتر ببر موزه ببر سینما خودت برو خرید برو رانندگی ثبت نام کن اگه پول دست خودت هم داری . برو خرید چیپس دلت میخواد بگو دارم میرم چیپس بخرم میام زنک بزن غذا بگیر بگو هوس کردم انقد مستقل بشو که خودش بفهمه تو هم از پس خودت بر میای 

ازش فاصله بگیر جلوش گریه نکن دیگ خودتوکوچیک نکن پیشش زیادم وابسته نباش همون چیپس رو خودت پاشو بخر با بچت بخور

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

من شوهرم محبت کلامی ندارن ،میرم گاهی خودم بهش یاد میدم که بگه،چیپس میخوای شاید اون موقع حال نداشته بگیره،ولی فوش به خانواده وقتی داد همون اول میخواس دهنشو سرویس کنی که دیگه نده،یا به اون مرحله نکشونش که بخواد بهت فوش بده،گریه می‌کنی حتما دوست نداره گربه کنی اعصابش خورد میشه گریتو ببینه برا همون بهت یه چی میگه

گنجشک های درنده