2777
2789
عنوان

سنگ صبوری هست ؟

189 بازدید | 18 پست

هرکی قصدش سرزنشه نیاد!! فقط همدرد میخام نه سرزنش لطفا!! 

بچه ها من سال‌های جوونیم دهه ی بیست زندگیم حتی قبل تر اون کودکیم با سختی گذشت . من بعد سالها زمین خوردن تازه تیکه های شکستمو از رو زمین جمع کردم بهم چسبوندم آدم دیگه ایی شده بودم . قلبمو کندم و جاش وبا گلوله برف پر کردم . خودمو برداشتم بردم کلاس ثبت نام کردم کلی دعا کردم یه آدم خوب مربیم شه . مربیم شد یه آقای باریستا ( آموزش قهوه لته آرت و...) اتفاقی بهم دل سپرد با کلی اصرار و من مدتها پسش زدم و جدی نمیگرفتم چون دلی نبود من مغرور و آخرش با کلی درد و یه حس عمیق بینمون و کلی خاطره و بدتر از همه با کلی رفتار بد گذاشت و رفت . بچه ها من کلی غرور بجا داشتم و متعادل بودم اما دیگه اینجوری شد ... 

الان گاهی حالم بشدت بد میشه گاهی بیخیال . حال بدم بخاطر اینه میرم سمت کلاس قهوه نمیتونم یاد اون همه خاطرات که همش پوچ بود ؟؟ میفتم ! باعث شد از علاقم دست بکشم دست خودم نیست نه بخاطر رفتنش از اینکه متوجه نشد چقدر آسیب زده از اینکه برا اکثرا مدت کوتاه برگشت مال من با کلی آسیب حتی یکم عذاب وجدان باعث نشد برگرده نشونش بدم دیگه نمیتونه اون رفتارو بام کنه بفهمه آسیب زده ... 

حتی نفهمید باهام چکار کرده حتی شهرش دوره که خدا مارو سرراه هم بذاره عذاب وجدانی بکشه ! یعنی خدا انقد بزرگ هست که فرصتی بره حقمو بگیرم ازش؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ذات نداشته دیگه ، ولی سعی کن به خودت بیای دوباره مثل قبل حالتو خوب کنی به فکر این باشی که اون انتقام ...

میدونی عزیزم باعث شد از پیشرفتم دست بکشم چندبار سهی کردم برم ادامه ش بدم رفتم کافه دستم رفت سمت قهوه بی اختیار قلبم درد میگیره اشک میریزم نه بخاطر رفتنش بخاطر بدترین رفتارهاش بدون پشیمونی ... آخه هرکسی ضربه زد پشیمون نشد ظاهرا منم مجبوری بخاطر خدا و ارامشم بخشیدم اولین باره نتونستم ببخشم خودم چی میشم آخه 

میدونی عزیزم باعث شد از پیشرفتم دست بکشم چندبار سهی کردم برم ادامه ش بدم رفتم کافه دستم رفت سمت قهوه ...

آره واقعااااا بهت حق میدم واسه همینه میگن هیچ وقت بخاطر کسی از پیشرفتت و ارزش هات دست نکش چون وقتی اون بره تو میمونی و یه من بی ارزش ، خیلی سختهههه می‌دونم تجربشو داشتم اینجور آدما رهگذرن میان با احساسات بازی میکنن و میرن؛یه کار جدید شروع کن برو یه محیط جدید ، با آدمای جدید ارتباط بیشتری برقرار کن چون میگن وقتی احساساتت متمرکز یه آدم بمونه سخته برات , روابطتو گسترش بده 

آره واقعااااا بهت حق میدم واسه همینه میگن هیچ وقت بخاطر کسی از پیشرفتت و ارزش هات دست نکش چون وقتی ا ...

ممنون از همدردی دمت گرم تنها کسی بودی که تو تاپیکم اومد و نظر داد فقط یه آدم هم احساس همدردی کنه الهی شکر . بخاطر نبودنش نیست نمیتونم قبول کنم رهگذره بازی کرده اما چشم . برام دعا کن بگذره عزیزم دعا کن خیلی وقته اما نگذشته . نه بخاطر عشق عاشقی لایق انقد رفتار بد نبودم ... نمیدونین چیا گذشت بهم . دعا کن بگذره گلم نفست شاید حق باشه 🙏🏽💔

ممنون از همدردی دمت گرم تنها کسی بودی که تو تاپیکم اومد و نظر داد فقط یه آدم هم احساس همدردی کنه اله ...

ان شاالله درست میشه و ذهن و روحت از این آدم پاک میشه توکلت به خدا باشه و امیدوارم تقاصشو پس بده 💔، ان شاالله خدا برات جبران می‌کنه و جای اون روزای سخت روزای خوبو برات رقم می‌زنه♥️چشمم حتما محتاجم به دعا عزیزم♥️♥️

ان شاالله درست میشه و ذهن و روحت از این آدم پاک میشه توکلت به خدا باشه و امیدوارم تقاصشو پس بده 💔، ...

فدات شم دلگرم تر شدم ممنون از این همه دلگرمیت انشالله خدا به دل قشنگت نگاه ویژه کنه عزیزم ❤️❤️💋💖 شبت مهتابی پر از آرامش 🌹