2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی میخواست بندازه بیرون گفتم بپرسم ببینم قشنگه یان

وای نههههه .اصلا این کارو نکنه،اون یه مدت هم بمونه فرم اون قیم رو می‌گیره قشنگ‌تر هم می‌شه

چقدر دوستت دارم‌ خدا
عزیزم کاشتنش معمولی هست نترس.فقط تا به مدت سطح خاکش رو با اسپری مرطوب نگه دار ولی از نظر من بزار توو ...

عزیزم عکست باز نمیسه اگه ممکنه لینک بزار 

ببینم تنگش چه اندازه ایه 

اگه تو آب بزارم باید تنگ رو بزرگ تر کنم ؟ عاخه قبلا جاش کوچیک تر بود اصلا رشد نمیکرد 

باز میگم رشدش متوقف نشه پتوس قشنگم 

یه ذره سا کوچولوعه 

۱۰ تا برگم نداره فکر کنم ولی رو اپن رو خوشکل کرده 

مقاومه؟ عزیزم چنتا گل خوشگل مقاوم آپارتمانی معرفی میکنی عا شما درخت کامکوات داشتین تا حالا چجوریه

انواع پتوس‌ها و سانسوریاها خوبن عزیزم.حصیری هم خیلی گل راحتیه.کامکوات توو خاک بهتر می‌مونه تا گلدون عزیزم،نور خیلی زیاد می‌خواد و تهویه هوای خیلی زیاد و رطوبت خیلی زیاد.گل خونه نیست در کل.من خودم نداشتم عزیزم

چقدر دوستت دارم‌ خدا
عزیزم عکست باز نمیسه اگه ممکنه لینک بزار  ببینم تنگش چه اندازه ایه  اگه تو آب بزارم باید ...

اره عزیزم باید جاش عوض بشه چون ریسه پر می‌کنه ولی نه خیلی زود به زود

https://s8.uupload.ir/files/img_4036_y5a1.jpeg

چقدر دوستت دارم‌ خدا
انواع پتوس‌ها و سانسوریاها خوبن عزیزم.حصیری هم خیلی گل راحتیه.کامکوات توو خاک بهتر می‌مونه تا گلدون ...

من سانسوریا دارم ولی اصلا رشد نمیکنه نور داره آبم میدم اما کود ندادم تا حالا بهش شما کود چی میدین؟

حصیری سمی نیس؟کود چی میخواد؟

ینی کامکوات تو باغچه باشه بهتره؟

روی برگ فیکوس هم لکه سیاه افتاده چیکار کنم؟ ببخشین انقد سوال دارم

خواهش می‌کنم عزیزم اگر بتونم خوش‌حال می‌شم کمک کنم.لک سیاه چند تا دلیل داره عزیزم یا قارچی شده یا نور مستقیم خورده یا لارو خوردتش

چقدر دوستت دارم‌ خدا
من سانسوریا دارم ولی اصلا رشد نمیکنه نور داره آبم میدم اما کود ندادم تا حالا بهش شما کود چی میدین؟ ...

گلدونش رو کوچیک کن عزیزم.کود هم ۱۰ ۵۲ ۱۰.حصیری نه عزیزم تا جایی که می‌دونم سمی نیست

چقدر دوستت دارم‌ خدا