2777
2789
عزیزم کدوم گل ها واسه داخل خونه خوبن؟ اپارتمان هستیم اما خونمون نور هم داره

انواع پتوس ، انقدر تنوعشون زیاده که ادم دلش میخواد همشو داشته باشه 

انواعش : ساده ، ابلق ، ارتشی ، حصیری ، ببری ، برگ پهن و...

زامفولیا هم گیاه بشدت مقاوم و شیکی هست

اگلونما ، 

شفلرا هم خیلی قشنگه ولی یکم باید حا داشته باشی

فیکوس هم قشنگه

بازم خواستی بگو بگم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اره عزیزم باید جاش عوض بشه چون ریسه پر می‌کنه ولی نه خیلی زود به زود https://s8.uupload.ir/files/i ...

عزیزممم ممنون به خاطر لینک  🥰😘

بعد جدی تو آبه؟ باورم نمیشه 

من فکر میکردم حتما باید بکارمش تا اینقدی بشه 

تو آبش تقویتی چیزی لازمه 

امید وارم آخرین سوالم باشه 

ببخشید 😅

نور مستقیم نداره، قارچی یا لارو رو چطوری برطرف کنم؟

باید قارچ کش بزنی عزیزم هم به برگش اسپری کنی هم ابیاری کنی باهاش . ابیاری رو یه مدت کمتر کنی و براش توو روز پنکه بزاری یا جایی باشه که در یا پنجره باز می‌کنی

چقدر دوستت دارم‌ خدا
عزیزممم ممنون به خاطر لینک  🥰😘 بعد جدی تو آبه؟ باورم نمیشه  من فکر میکردم حتما باید بک ...

اره عزیزم توو ابه.خیلی زیاد دارم پتوس که توو ابه.نه هیچی بهش نمی‌دم فقط اب.هرچند وقت یکبار هم می‌گیرمشون زیر اب کامل می‌شورمشون .خواهش می‌کنم عزیزم اگر بدونم حتما جواب می‌دم،کار خاصی نمی‌کنم که

چقدر دوستت دارم‌ خدا
بنجامین رو چیکار کنم تا پرپشت بشه؟

عزیزم متاسفانه من تجربه بنجامین رو داشتم ولی موفق نبودم،مال من هم کم پشت شد و فقط قد بلند کرد و اخر هم خرابش کردم،نتونستم از پسش بر بیام

چقدر دوستت دارم‌ خدا
عزیزم متاسفانه من تجربه بنجامین رو داشتم ولی موفق نبودم،مال من هم کم پشت شد و فقط قد بلند کرد و اخر ...

خیلی بد قلکه اهن دادم. کودی که همه مواد مغدی داره دادم. ۲۰۲۰۲۰ دادم ۱۲۱۲۳۶ هم دادم اما هی برگ هاش میریزه.دیگه ناامیدم کرده.یه ساله ک دارمش

اره عزیزم توو ابه.خیلی زیاد دارم پتوس که توو ابه.نه هیچی بهش نمی‌دم فقط اب.هرچند وقت یکبار هم می‌گیر ...

عزیزم چه روحیه ی آروم و مهربونی داری 

کلی حس و حال خوب گرفتم ❤

خیلی بد قلکه اهن دادم. کودی که همه مواد مغدی داره دادم. ۲۰۲۰۲۰ دادم ۱۲۱۲۳۶ هم دادم اما هی برگ هاش می ...

اره نامرد .همین که زنده‌ست گلت ممنونش باش😁😁😁

چقدر دوستت دارم‌ خدا