2777
2789
عنوان

شوهری که سابقه خیانت داره

167 بازدید | 14 پست

بچه هاامشب خونه مادرشوهرم بودیم شوهرم همراهمون نبود رفته بود باشگاه وقتی ازباشگاه برگشت یه گوشی نوکیا ساده توماشین بود روفرمون بود البته یه گوشه بود تودیدنبود بعدش من برداشتم دیدم کدداره هیچی گفت مال دوستمه قرابودبریم‌ خونه دیگه گفت نه گوشی دوستم جامونده میرم بدم بهش گفتم کدوم دوستت گفت خواهرزاده فلانی گفتم خوب شمارشوبگیرگقت من بخداشمارشوندارم گفتم خوب به داییش زنگ بزن بگو فلانی بیادگوشیوشوبگیره گفت شمارشوندارم هیچی منم بهش گفتم اینقدردروغ نگو رمز گوشیتوبگو گفت نه میرم در باشگاه بدم به صاحبش بخدا که الکی می‌گفت چطورصاحبش زنگ نزدبگه گوشیشوبیاره

خدایا شکرت بخاطر هزاریک دلیل....خدیاممنوننتم که حواست بهم بوده و هست و خواهد بود...تنها امیدم تویی خدا جونم عاشقتم عاشقتم خدا جونم....زندگی برام خیلی سخته گاهی وقتا اما می‌دونم حواست بهم هست ...فقط امیدیه توزندگی وبرام آسون می‌کنه مراقبم باش

سابقه خیانت داره خب بازم تکرار میکنه دیگه

همینطور تا آخر باید تن و بدنتون بلرزه ک داره چیکار میکنه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من اسرارکردم گفتم گوشی بیارخونه دوستت زنگ میزنه بعدش بروبدش گفت نه میرم تیشرتم جامونده بیارمش خلاصه به بهونه تیشرت برگشت ...چه کنم باهاش خیلی خسته ام ازدستش

خدایا شکرت بخاطر هزاریک دلیل....خدیاممنوننتم که حواست بهم بوده و هست و خواهد بود...تنها امیدم تویی خدا جونم عاشقتم عاشقتم خدا جونم....زندگی برام خیلی سخته گاهی وقتا اما می‌دونم حواست بهم هست ...فقط امیدیه توزندگی وبرام آسون می‌کنه مراقبم باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سابقه خیانت داره خب بازم تکرار میکنه دیگه همینطور تا آخر باید تن و بدنتون بلرزه ک داره چیکار میک ...

اره خدالعنتش کنه این آدم بشونیست بعدشم اومدخونه کلی فحش دادبهم که داری تهمت میزنی ویه شوت هم بهم زد دیگه جلو بچه هام هیچی نگفتم تا ساکت بشه بازم ادامه داد به فحشش فقط نزد

اره خدالعنتش کنه این آدم بشونیست بعدشم اومدخونه کلی فحش دادبهم که داری تهمت میزنی ویه شوت هم بهم زد ...

یه فکر و تصمیم اساسب بگیرین هم برای ارامش خودتون هم تربین و اسایش بچه ها

آدم خیانتکار و بی صفت الگوی مناسبی نیست

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه فکر و تصمیم اساسب بگیرین هم برای ارامش خودتون هم تربین و اسایش بچه ها آدم خیانتکار و بی صفت الگو ...

باوجود دوتا بچه چه کنم پسرم ۴سالشه همش میگه من خونه خودمون دوست دارم

به همه تون پیشنهاد میکنم برای اصلاح روابطتتون با همسرتون عضو یک کلاس همسرداری در ایتا بشید. واقعا راه حلهای کاربردی ، ساده و بسیار تأثیرگذار هست . در مورد راه حل برخورد با همسر خائن هم صحبت می‌کنه 

برای نمونه میتونید توی این کانال تجربیات خانمهای عضو کلاس رو بخونید 

من پول نگرفتم که براشون تبلیغ کنم ، خواهرانه به همه توصیه میکنم سر بزنید..

لینک کانال تجربه های کلاس همسرداری تنهامسیر
https://eitaa.com/joinchat/892535157Cc6bb3bfaechttps://eitaa.com/joinchat/892535157Cc6bb3bfaec

گوشی ساده به چ دردش میخوره؟

خوب پنهانی بااون بایه نقردیگه درارتباطه آخه قبلا هم یه گوشی نوکیا ساده داشت که الکی به من گفت فروختمش قبلا هم خیانتش باهمین گوشیش لورفته 

باوجود دوتا بچه چه کنم پسرم ۴سالشه همش میگه من خونه خودمون دوست دارم

فعلا با مشاور صحبت کنید 

امیدوارم سر عقل بیاد

فعلا با مشاور صحبت کنید  امیدوارم سر عقل بیاد

خدامرگش بده فقط مرگ خبرمرگش قبلاً بامشاورصحبت کرد ترک عادت مرضه براش

وقتی سابقه خیانت داشته شما مدام بهش شک دارید و اگ راستم گفده باشع شما از فکر خیانت کردنش دیوونه میشی ...

چه خاکی تو سرم بریزم مامانم دوستم داره ولی نمی‌ذاره جداشم میگه بچه هات آسیب میبینن

هیچی بشین سر جات کجا بری

ای بابا به همین سادگی دارم میمیرم هزارتا فحش بهم داد خدامرگش بده