nnnafffasss مدیر عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 2129 عنوان بی بی چک بعد از کلی انتظار | مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 98 پست سه ساله انتظار میکشم کلی دکتر رفتم قرص و امپول استفاده کردم هر چند وقت پری عقب میفته فکر میکنم باردارم با کلی ذوق میرم بی بی چک میزنم منفی میشه این ماه هم عقب انداختم ولی اصلا دلم نیست ک بی بی چک بزنم از دیدن نتیجه منفی بیزارم😭😭 ✔️𝓑𝓮 𝔀𝓲𝓽𝓱 𝓖𝓞𝓓, 𝓫𝓮 𝓴𝓲𝓷𝓰 1402/04/06 | 00:35 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nnnafffasss مدیر استارتر عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 2129 خیلی سو استفاده میکنن میبینن گیری بهشون هرکاری دوست دارن میکنن همشم از ادم پول نقد ... دقیقا راسی من رفتم تاپیک این دوستمون این چله بری ام بنظرم خوبه شما هم انجام بده ✔️𝓑𝓮 𝔀𝓲𝓽𝓱 𝓖𝓞𝓓, 𝓫𝓮 𝓴𝓲𝓷𝓰
مهتابکم عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 3963 دقیقا راسی من رفتم تاپیک این دوستمون این چله بری ام بنظرم خوبه شما هم انجام بده اره دیدم تاپیکشو 40 بری میرم اینترنت ببینم چطوریاست عنبر انسا هم خ. بهمرسی عزیزم ایشالا فردا از ته ته دل بخندی سجده شکر کنی از مادر شدنت
mimsinsara عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 45782 عزیزدلم چیشد؟! ❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆
nnnafffasss مدیر استارتر عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 2129 عزیزدلم چیشد؟! صبح رفتم بی بی چک خریدم زدم منفی شد😔😔میگم ک همیشه منفی بوده😭😭😭😭😭 ✔️𝓑𝓮 𝔀𝓲𝓽𝓱 𝓖𝓞𝓓, 𝓫𝓮 𝓴𝓲𝓷𝓰
mimsinsara عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 45782 صبح رفتم بی بی چک خریدم زدم منفی شد😔😔 میگم ک همیشه منفی بوده😭😭😭😭😭 عزیزم نا امید نشو فداتشم ❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆
nnnafffasss مدیر استارتر عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 2129 عزیزم نا امید نشو فداتشم نمیدونم واقعا حالم خیلی گرفتست از ی طرفی ناراحتی بابت منفی بودن از ی طرفم ک نمیدونم چ مشکلیه عقب میندازم هورمونام به هم نخورده باشه کیست نداشته باشم😔😔فعلا ک خیلی داغونم فکرم پشیمونه😭 ✔️𝓑𝓮 𝔀𝓲𝓽𝓱 𝓖𝓞𝓓, 𝓫𝓮 𝓴𝓲𝓷𝓰
mimsinsara عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 45782 نمیدونم واقعا حالم خیلی گرفتست از ی طرفی ناراحتی بابت منفی بودن از ی طرفم ک نمیدونم چ ... چند روز دیگه امتحان کنین حداقل ی هفته یا ده روز باید از پریودی گذشته باشه ❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆
nnnafffasss مدیر استارتر عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 2129 چند روز دیگه امتحان کنین حداقل ی هفته یا ده روز باید از پریودی گذشته باشه نمیدونم ولی پریود ک نشدم هنوزهم بابت تاخیر ناراحتم هم منفی شدن بی بی چک حداقل اگه حامله ام نمیشم کاش سر وقت پریود شم ✔️𝓑𝓮 𝔀𝓲𝓽𝓱 𝓖𝓞𝓓, 𝓫𝓮 𝓴𝓲𝓷𝓰
mimsinsara عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 45782 نمیدونم ولی پریود ک نشدم هنوز هم بابت تاخیر ناراحتم هم منفی شدن بی بی چک حداقل اگه حام ... ❤درسته ❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆