2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از کلی انتظار

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 98 پست
نع من نه شوهرم مشکلی نداریم نمیدونم دلیلش چیه 

دکترای مختلف رفتی؟

عکس رنگی آزمایش دادید؟ 

من دکتر اولم تشخیصش اشتباه بود بعد دوسال عوض کردم 

✔️𝓑𝓮 𝔀𝓲𝓽𝓱 𝓖𝓞𝓓, 𝓫𝓮 𝓴𝓲𝓷𝓰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من   خدارو شکر سه تا دکتر رفتم گفت میتونی بچه بیاری   6 میلیون فقط ازمایشام شد بدون دفترچم ...

خب پس نیاز نبوده 

آزمایشت خوب باشه حله

من پرولاکتینم بالا بود قرص خوردم آمد پایین

اگه نمیومد قرار بود برم ام آر ای

✔️𝓑𝓮 𝔀𝓲𝓽𝓱 𝓖𝓞𝓓, 𝓫𝓮 𝓴𝓲𝓷𝓰
وای دقیقا   من میمیرم وقتی میبینم  شوهرم  با بچه جاریم بازی میکنه   نه به خدا از ...

دقیقا حستو میدونم حسادت نیست واقعا

یه ای کاش خدا زودتر ب منم بده هست

✔️𝓑𝓮 𝔀𝓲𝓽𝓱 𝓖𝓞𝓓, 𝓫𝓮 𝓴𝓲𝓷𝓰
دکترای مختلف رفتی؟ عکس رنگی آزمایش دادید؟  من دکتر اولم تشخیصش اشتباه بود بعد دوسال عوض کردم& ...

دقیقا برا من اول گفت کیست  اندومتریوز 

قرص داد 

3 ماه 

گفتم چیزی نشد 5تا ازمایش هرکدوم 500 تومن  بود 

بعد  دوباره سونو واژینال داد گفت اون نبود اشتباه کردم  فکنم یه توده مادر زادیه.

فکنم غده بیرون  داری رو کلیت نه تخمدانت  من اصلا  مردم.  گفت احتمالا توده داری. یعنی سرطان 

وقتی اینارو میگفت  شوهرم دید  دکتر    روحیمو داغون کرده گفت نرو 

بعد  رفتم یه دکتر دیگه گفت اصلا چیزیت نیست 

دکتر 3 تا دکتر معروف  حسینی و ال یاسین   اونم گفت میتونی باردار بشی 

مژگان کامکار 

منم هیلی چندشم میشد ولی میزاشتم قشنگ خنک میشد نفسمو حبس میکردم میخوردم فوری بعدش اب میخوردم لین یه م ...

میشه کامل بگی با جز یات چطوری   جوش میداد چنتا پیاز و  تو چه قابلمه ای   چون شنیدم میگن استیل باشه 

چند بار خوردی

دقیقا برا من اول گفت کیست  اندومتریوز  قرص داد  3 ماه  گفتم چیزی نشد 5تا ازما ...

واقعا متاسفانه دیدم بعضی دکترا اصلا براشون مهم نیست فقط ب فکر پول هستن 

متاسفانه مراکز ناباروری ک میریم دیدم دیه فقط ب فکر پول گرفتن هستن البته بعضیاشون 

✔️𝓑𝓮 𝔀𝓲𝓽𝓱 𝓖𝓞𝓓, 𝓫𝓮 𝓴𝓲𝓷𝓰
میشه کامل بگی با جز یات چطوری   جوش میداد چنتا پیاز و  تو چه قابلمه ای   چون شنیدم می ...

گفتم تو تاپیکم قشنگ توضیح دادم ولی باشع من دولیوان اب میریختم تو قابلمه مهم نبود قابلمه چی باشه بعد میزاشتم جوش ک میوند زیزش کم میکردم یه لیوان ک میموند خالی میکردم میزاشتم سرد میشد از روز اول مریودی تا روز ۱۰ بعد ۵ روز استراحا دوباره باید بخوری دورش سه ماهس من ماه اول ۱۰‌روز خوردم ۵ روز استزاحت ۲ روز باز خوردم گفتم شایر حامله باشم دیکه نخوردم 

۱۴۰۲/۱۱/۲۱ ساعت ۱۲:۰۰ دقیقان وقتی ک داشت اذان میداد فرشته کوچولوم وارد زندگیم شد .انشالله حس مامان شدن قسمت همه منتظرا من ۳ سال منتظر بودم دوست داشتی تاپیک معجزه مامان شدن منو بخون شاید بدردت خورد دوست خوبم 🙇‍♀️

واقعا متاسفانه دیدم بعضی دکترا اصلا براشون مهم نیست فقط ب فکر پول هستن  متاسفانه مراکز نابارور ...

فقطم میگفت برو اون ازمایشگاهی که من نیگم یا داروخونهای که من میگم   

چون طرف قرارداش بود 

و منم به خاطر بچه. هرچی میگفت گیر بودم گوش میدادم 

همشم میگفت حالا برو این ازمایشم بده ببینم چیه  

میگفتم مگه مشکلیه یعنی  

میگفت نه برو حالا  تا ببینیم چی میشه 

😳😳😳😳☹️☹️☹️

فقطم میگفت برو اون ازمایشگاهی که من نیگم یا داروخونهای که من میگم    چون طرف قرارداش بود& ...

دقیقا برای منم اولین دکتر رفتم عکس رنگی و آزمایش نوشت بهم کارت اون مراکز رو داد منم زنگ زدم دیدم آزاده نرفتم اونجا 

بعد همون اول هنوز کلی مشکلات داشتم میگفت بیا iuiکن 

✔️𝓑𝓮 𝔀𝓲𝓽𝓱 𝓖𝓞𝓓, 𝓫𝓮 𝓴𝓲𝓷𝓰
گفتم تو تاپیکم قشنگ توضیح دادم ولی باشع من دولیوان اب میریختم تو قابلمه مهم نبود قابلمه چی باشه بعد ...

وای مرسب حالا تاپیک تم میبینم  ایشالا که  حاجت رواشید عزیزم به حق خانوم فاطمه زهرا 🌿🌿🌿🌿❤️❤️

دقیقا برای منم اولین دکتر رفتم عکس رنگی و آزمایش نوشت بهم کارت اون مراکز رو داد منم زنگ زدم دیدم آزا ...

خیلی سو استفاده میکنن

میبینن گیری بهشون  هرکاری دوست دارن میکنن

همشم از ادم پول نقد میگرفت کارت نمیشد بکشی. که مالیات نده