2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از کلی انتظار

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 98 پست
سختیش اینه همه ازت میپرسن بچه نداری یا خبر بارداری یکی رو بهت میدن برامنکه خیلی سخته

من شاغل بودم دقیقا بخاطر این موضوع استعفا دادم😔😔😔😔

همکارام هی باردار میشدن اونایی ک بعد من ازدواج کرده بودن هی ب من میگفتن بیار دیه چرا نمیاری واقعا دیرم نمیتونم تحمل کنم دیه نرفتم سرکار

✔️𝓑𝓮 𝔀𝓲𝓽𝓱 𝓖𝓞𝓓, 𝓫𝓮 𝓴𝓲𝓷𝓰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشالا که به حق امام حسین علیه السلام فردا بی بی چکت مثبت عزیزدلم  راست میگی واقعا همه خانو ...

مرسی از دعات عزیزم 

انشاالله همه چشم انتظارا مادر شدن رو بچشن🌹😍

✔️𝓑𝓮 𝔀𝓲𝓽𝓱 𝓖𝓞𝓓, 𝓫𝓮 𝓴𝓲𝓷𝓰
اره هی باهم مقایسه میکنن فلانی بعد تو عروسی کرد بچش بزرگ شده یا برو فلان دکتر سنت داره میره بالا ... ...

من مادر خودم بیشتر از همه منو ناراحت میکنه الان سه ساله هی بچه بیار بیار ک دیه پارسال بهش گفتم مادرمن مشکل دارم 

مادرمه نگرانمه ولی واقعا ناراحت میشم 

✔️𝓑𝓮 𝔀𝓲𝓽𝓱 𝓖𝓞𝓓, 𝓫𝓮 𝓴𝓲𝓷𝓰
من شاغل بودم دقیقا بخاطر این موضوع استعفا دادم😔😔😔😔 همکارام هی باردار میشدن اونایی ک بعد من ازدو ...

منم شاغل بودم 5 سال

. استعفا دادم که اقدام کنم.  اشتباه محض کردم باید  سال دوم اقدام میکردم هی فکمیکردم هروقت اقدام کنم میشه

6 سال تاخیر  

اخه من شنیدم با یک سمتم. بودن که باردار شدن  به من اخرین دفعه  رفتم گفت برو ام ار ای. ...

فکر کنم برای پرولاکتین بوده؟

آزمایش دادی پرولاکتینت خوبه؟ 

اگه خوبه نیاز نیست بری

اگه بالا بوده احتمالا گفته بری

✔️𝓑𝓮 𝔀𝓲𝓽𝓱 𝓖𝓞𝓓, 𝓫𝓮 𝓴𝓲𝓷𝓰
بدتر ار همه دل خودم. وای بچه میبینم دلم میمیره   مخصوصا نوزاد

من و همسرمم عاشق بچه ایم حالا تو عقد همسرم ب شوخی میگفت ده تا باید بچه بیاریم 

وقتی میریم بیرون واقعا هر دوتامون نوزاد می‌بینیم از ذوق غش میکنیم واسش

✔️𝓑𝓮 𝔀𝓲𝓽𝓱 𝓖𝓞𝓓, 𝓫𝓮 𝓴𝓲𝓷𝓰
فکر کنم برای پرولاکتین بوده؟ آزمایش دادی پرولاکتینت خوبه؟  اگه خوبه نیاز نیست بری اگه بالا ب ...

من   خدارو شکر سه تا دکتر رفتم گفت میتونی بچه بیاری   6 میلیون فقط ازمایشام شد بدون دفترچم  

دیگه این ام ار ای نرفتم.2800 میشد که  نرفتم

منم شاغل بودم 5  سال . استعفا دادم که اقدام کنم.  اشتباه محض کردم باید  سال دوم اقد ...

منم فکر میکردم با ی بار حامله میشی 

واقعا فکرشو نمیکردم ک آنقدر سختی بکشم 

✔️𝓑𝓮 𝔀𝓲𝓽𝓱 𝓖𝓞𝓓, 𝓫𝓮 𝓴𝓲𝓷𝓰
من و همسرمم عاشق بچه ایم حالا تو عقد همسرم ب شوخی میگفت ده تا باید بچه بیاریم  وقتی میریم بیرو ...

وای دقیقا   من میمیرم وقتی میبینم  شوهرم  با بچه جاریم بازی میکنه   نه به خدا از حسادت. نه از اینکه مگه من چیکار کردم خدا این نعمت بهم نمیده 

ایشالا به حق امام حسین که فردا نتیجه بگیری بیبی چکت مثبت باشه  عزیزدلم. 

افرین دقیقا. روزی یبار زنگ میزنه میگه پس چیشد بچه نداری  نشد 😥😥😥😥😥

دقیقا 

حالا چندماه پیش همسرم حالش بد شد بستری شد بیمارستان بعد مامانم زنگ زده حامله نیستی؟

آخه مادر من با چی؟ 

چ سوالیه؟

✔️𝓑𝓮 𝔀𝓲𝓽𝓱 𝓖𝓞𝓓, 𝓫𝓮 𝓴𝓲𝓷𝓰