2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از کلی انتظار

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 98 پست
برا منم دعا کن لطفا منم سه ساله چشم انتظار بچم .خواهش میکنم 

چشم گلم به نیتت سلام میدم

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من حتی گاهی علائم بارداری ام داشتم ولی انگار تلقین بوده . انشاالله عزیزم حتما باردار میشیم خدا مهرب ...

منم همش تلقین میکنم میرم تو گوگل سرچ میکنم علایمارو .برا چند روز خوشحال میشم و بعدش روز از نو و‌‌.....

من حتی گاهی علائم بارداری ام داشتم ولی انگار تلقین بوده . انشاالله عزیزم حتما باردار میشیم خدا مهرب ...

دوست من ده سال باردارنش.بش گفتم رفت ای وی اف کرد و ی دختر گیرش اومد،بعد یک سال طبیعی باردار شد و ی دختر دیگه گیرش اومد

انشالله شما طبیعی بارداربشی

تو مرا جان وجهانی
برا منم میشه دعا کنی خدا بهم یه پسر و یه دختر بده. دوقلو

چشم گلم

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.
دوست من ده سال باردارنش.بش گفتم رفت ای وی اف کرد و ی دختر گیرش اومد،بعد یک سال طبیعی باردار شد و ی د ...

انشاالله عزیزم 

واقعا تحت درمان بودن خیلی سخته 

هر ماه با درد پریودی سونو واژینال شدن عذابه 😔😔

قرصهای گرون و استرسش

✔️𝓑𝓮 𝔀𝓲𝓽𝓱 𝓖𝓞𝓓, 𝓫𝓮 𝓴𝓲𝓷𝓰
منم همش تلقین میکنم میرم تو گوگل سرچ میکنم علایمارو .برا چند روز خوشحال میشم و بعدش روز از نو و‌‌... ...

دقیقا سرچ گوگل منکه فقط علائم روزای اول بارداریه

✔️𝓑𝓮 𝔀𝓲𝓽𝓱 𝓖𝓞𝓓, 𝓫𝓮 𝓴𝓲𝓷𝓰
انشاالله عزیزم  واقعا تحت درمان بودن خیلی سخته  هر ماه با درد پریودی سونو واژینال شدن عذ ...

خواهر من دوسال ژول کشید رفته بود عکس رنگی ،گفته بو یکی از لوله تخمدان هات تنگه بازش کردمماه بعدش باردار شد

تو مرا جان وجهانی

ایشالا که به حق امام حسین علیه السلام فردا بی بی چکت مثبت عزیزدلم 

راست میگی واقعا همه خانومایی که تو اقدام هستن اینجوری میشن.من که یه ماه بوی غذا حالمو بد میکرد  حوس یچیزایی میکردم 

گفتم حتما این ماه بچه دارم  

توهم بود

سختیش اینه همه ازت میپرسن بچه نداری یا خبر بارداری یکی رو بهت میدن برامنکه خیلی سخته

وای نگو  دقیقا از فامیل  نزدیک که همه باهم عروسی کردیم یا بعد من  عروسی کردن بچه هاشون 6 سالشونه 

خواهر من دوسال ژول کشید رفته بود عکس رنگی ،گفته بو یکی از لوله تخمدان هات تنگه بازش کردمماه بعدش بار ...

من عکس رنگی همون اوایل انجام دادم مشکلی نداشتم اونم خیلی انجام دادنش ترسناک بود 

✔️𝓑𝓮 𝔀𝓲𝓽𝓱 𝓖𝓞𝓓, 𝓫𝓮 𝓴𝓲𝓷𝓰
وای نگو  دقیقا از فامیل  نزدیک که همه باهم عروسی کردیم یا بعد من  عروسی کردن بچه هاشو ...

اره هی باهم مقایسه میکنن فلانی بعد تو عروسی کرد بچش بزرگ شده یا برو فلان دکتر سنت داره میره بالا ...انگار این چیزا رو خودمون نمیدونیم

خواهر من دوسال ژول کشید رفته بود عکس رنگی ،گفته بو یکی از لوله تخمدان هات تنگه بازش کردمماه بعدش بار ...

اخه من شنیدم با یک سمتم. بودن که باردار شدن 

به من اخرین دفعه  رفتم گفت برو ام ار ای. با تزریق حاجب. شوهرم نزاشت گفت. او حاجب  مواد رادیو اکتیویه خطر ناک برا بدن  هی باید اب بخوری تا دفع بشه رسوب نکنه