2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از کلی انتظار

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 98 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای حس خوب و قشنگی   ایشالا که  اولادای سالم و صالح داشته باشی. مبارک عزیزم

ممنون عزیزم اتشالله شماهم به زودی این حس قشنگ پراز استرسو تجربه کنی 

۱۴۰۲/۱۱/۲۱ ساعت ۱۲:۰۰ دقیقان وقتی ک داشت اذان میداد فرشته کوچولوم وارد زندگیم شد .انشالله حس مامان شدن قسمت همه منتظرا من ۳ سال منتظر بودم دوست داشتی تاپیک معجزه مامان شدن منو بخون شاید بدردت خورد دوست خوبم 🙇‍♀️

فردا روبروی گنبد امام رضا به نیت حاجتت سلام میدم، خبر خوبی شد لطفا تگ کن خوشحال بشم.

ممنونم عزیزم 🌹

انشالله حاجت روا باشی

✔️𝓑𝓮 𝔀𝓲𝓽𝓱 𝓖𝓞𝓓, 𝓫𝓮 𝓴𝓲𝓷𝓰
من ۳ سال قرص خوردم از بهمن دیکه قرص نخوردم اصلان با ادم و عالم قهر بودم فقد اینماه پیاز درمانی یه سر ...

واقعا از پیاز درمانی جواب گرفتی. اخه خیلی ابش بد مزززس 

من 2 بار خوردم  دیگه ادامه ندادم

مشکلت چیه عزیزم منم تنبلی دارم

اگه دوست داشتی یه سر به تاپیک اخرم بزن گلن

۱۴۰۲/۱۱/۲۱ ساعت ۱۲:۰۰ دقیقان وقتی ک داشت اذان میداد فرشته کوچولوم وارد زندگیم شد .انشالله حس مامان شدن قسمت همه منتظرا من ۳ سال منتظر بودم دوست داشتی تاپیک معجزه مامان شدن منو بخون شاید بدردت خورد دوست خوبم 🙇‍♀️

دقیقا عینه منی 😔ولی من بخودم گفتم تا علایم نیاد بی بی چک نمیزنم چون حاله روحیمو بدتر میکنه .بخدا تو ...

من حتی گاهی علائم بارداری ام داشتم ولی انگار تلقین بوده .

انشاالله عزیزم حتما باردار میشیم خدا مهربونه 

✔️𝓑𝓮 𝔀𝓲𝓽𝓱 𝓖𝓞𝓓, 𝓫𝓮 𝓴𝓲𝓷𝓰
واقعا از پیاز درمانی جواب گرفتی. اخه خیلی ابش بد مزززس  من 2 بار خوردم  دیگه ادامه ندادم

منم هیلی چندشم میشد ولی میزاشتم قشنگ خنک میشد نفسمو حبس میکردم میخوردم فوری بعدش اب میخوردم لین یه معجزه خداس عزیرم اتشالله خدا به همه چشم انتظارا بده چون میدونم چه دردی داره انتظار 

مشکلت چیه عزیزم منم تنبلی دارم

اولش ک آزمایش دادم پرولاکتینم بالا بود 

بعد سونو دادم کیست داشتم تنبلی دارم 

ولی خب سه ساله قرص میخورم اوکی شده حتی بوده رفتم دکتر اون ماه فولیکول های غالب داشتم ولی نشده 

همسرمم ضعیفه اونم قرص میخوره 

✔️𝓑𝓮 𝔀𝓲𝓽𝓱 𝓖𝓞𝓓, 𝓫𝓮 𝓴𝓲𝓷𝓰