2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از کلی انتظار

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 98 پست
واقعا یعنی میشه؟ اره متفورمین و اینوفولیک میخورم حالا قرصهای دیگم قبلا خوردم

من ۳ سال قرص خوردم از بهمن دیکه قرص نخوردم اصلان با ادم و عالم قهر بودم فقد اینماه پیاز درمانی یه سری کاری دیگه کردم ک تو تاپیکم هست اصلان برام قابل باور نیس خدا هر کی نداره یدونه سالمشو بهش بده این کوچولوی منم سالم بزاره بغلم خیلی استرسی شدم 

۱۴۰۲/۱۱/۲۱ ساعت ۱۲:۰۰ دقیقان وقتی ک داشت اذان میداد فرشته کوچولوم وارد زندگیم شد .انشالله حس مامان شدن قسمت همه منتظرا من ۳ سال منتظر بودم دوست داشتی تاپیک معجزه مامان شدن منو بخون شاید بدردت خورد دوست خوبم 🙇‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شرایط مشابهت رو تجربه کردم عزیزم بعد هر بیبی چک انقدر زل میزدم به تست که شاید هاله ببینم چشام کور م ...

منم میاورم میزاشتم جلو لامپ قشنگ ک هاله بلشه ببینم خیلی سخته واقعان 

۱۴۰۲/۱۱/۲۱ ساعت ۱۲:۰۰ دقیقان وقتی ک داشت اذان میداد فرشته کوچولوم وارد زندگیم شد .انشالله حس مامان شدن قسمت همه منتظرا من ۳ سال منتظر بودم دوست داشتی تاپیک معجزه مامان شدن منو بخون شاید بدردت خورد دوست خوبم 🙇‍♀️

شرایط مشابهت رو تجربه کردم عزیزم بعد هر بیبی چک انقدر زل میزدم به تست که شاید هاله ببینم چشام کور م ...

دقیقا 

حالا بار اول همون ماه اولی ک عقب انداختم سه سال پیش بی بی چک گرفتم حقیقتا بلد نبودم یه خط افتاد فکر کردم مثبته دیه خط افتاده چقدرخوشحال شدم گریه میکردم رفتم آزمایش خون دادم گفت منفی 

البته یادم میفته نمیدونم بخندم یا گریه کنم 🤣😭

✔️𝓑𝓮 𝔀𝓲𝓽𝓱 𝓖𝓞𝓓, 𝓫𝓮 𝓴𝓲𝓷𝓰
من ۳ سال قرص خوردم از بهمن دیکه قرص نخوردم اصلان با ادم و عالم قهر بودم فقد اینماه پیاز درمانی یه سر ...

انشالله عزیزم حتما نی نی خوشگلتو سالم بغل میکنی 

حتما تاپیکتو میخونم برای منم دعا کن

✔️𝓑𝓮 𝔀𝓲𝓽𝓱 𝓖𝓞𝓓, 𝓫𝓮 𝓴𝓲𝓷𝓰
از ته دلم برات کوثر خوندم مطمئنم بارداری امتحان کن  اگه باردار بودی منوباید تگ کنی گفته باشم&n ...

انشالله ک توام حاجت دلتو ب زودی بگیری عزیزم

دعا کن مثبت باشه حتما🌹

✔️𝓑𝓮 𝔀𝓲𝓽𝓱 𝓖𝓞𝓓, 𝓫𝓮 𝓴𝓲𝓷𝓰

فردا روبروی گنبد امام رضا به نیت حاجتت سلام میدم، خبر خوبی شد لطفا تگ کن خوشحال بشم.

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.
منم میاورم میزاشتم جلو لامپ قشنگ ک هاله بلشه ببینم خیلی سخته واقعان 

الهی خدا فسقلیتو سالم بذاره بغلت عزیزم خیلی مزاقب باش این نه ماه رو خصوصا سه ماه اول رو 

هویج جگر مرغ سبزی های کوهی داروهای گیاهی به هیچ وجه مصرف نکن هر پمادی رو استفاده نکن .فقط فولیک اسید و کلسیم بخور ‌‌‌‌...سبزی اصلا کل نه ماه نخور منظورم سبزی خوردنی(تره جعفری و...)

تا میتونی میوه جات مصرف کن

ایشالا خدا به حق دل زینب و عزیز فاطمه زهرا  بهت اولاد سالم صالح بده  یه دختر یه پسر  ...

مممنونم انشاالله همه کسایی ک انتظار دارن طعم لذت مادر شدنو بچشن😍

✔️𝓑𝓮 𝔀𝓲𝓽𝓱 𝓖𝓞𝓓, 𝓫𝓮 𝓴𝓲𝓷𝓰