2777
2789
عنوان

ضربان قلب نامنظم

| مشاهده متن کامل بحث + 1097 بازدید | 52 پست
انشالاه خیر باشه مشکل شما چیه اگر قبلا گفتبد عذر میخوام فراموش کردم

من یکسال رژیم بودم هفده کیلو وزن کم کردم دوچار یه نامنظمی ضربان قلب شدم.وسط ضربان یهو یدونه میکوبه بعد دوباره شرو میشه یا یه وقفه بین ضربان قلب. الان شش ماهمه باز اونجوری شدم. پارسال اکو دادم تست ورزش دادم نوار قلب دادم مشکلی نبود. ولی تو بارداری میترسم. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یکسال رژیم بودم هفده کیلو وزن کم کردم دوچار یه نامنظمی ضربان قلب شدم.وسط ضربان یهو یدونه میکوبه ب ...

وقتی پس مشکلی نبوده چرا الکی حساس میشی ..

باید هولتر وصل کنی 

انشالله که چیزی نیست عزیزم

وقتی پس مشکلی نبوده چرا الکی حساس میشی .. باید هولتر وصل کنی  انشالله که چیزی نیست عزیزم

مثلا میگم پارسال اکو دادم. تو حاملگی اتفاقی نمیفته باز؟ نمیدونم. خیلی می ترسم در کل

خوب که فک نکنم خوب شدنی باشه. میاد و میره. یه روز بهتر یه روز بدتر. شما جطوری. مثل منه شرایطتت؟

من همون پنیک یا حالت های ترس و بی‌قراری بی علت 

که گاهی میاد و می‌ره 

ولی تا یکسال پیش خیلیییییییی اذیت بودم 

حتی میترسیدم بیرون برم 

یا مسافرت برم

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
من همون پنیک یا حالت های ترس و بی‌قراری بی علت که گاهی میاد و می‌ره ولی تا یکسال پیش خیلیییییییی اذی ...

من که میدونی. انگار یه لحظه نمیزنه یهو میکوبه و شرو میکنه دوباره عادی میشه. وقفه بین ضربان قلب. واقعا ازاردهنده اس

ن من دکتر نرفتم

برو دکتر ازت اکو میگیره نوار قلب بده. 

منم همینم حس میکنم یه ضربه جا میندازه نمیزنه. تنم بی حس میشه. 

باید بری دکتر عزیزم. چیزی نیس. 

پرانول میخوری؟ 

نگران نباش چیزی نیس که. 

تهران زندگی میکنی؟