2777
2789
عنوان

ضربان قلب نامنظم

| مشاهده متن کامل بحث + 29503 بازدید | 356 پست
من رحمم را هم درآوردم. نمیدونم دارم یائسه میشم یا چی؟ شاید تغییرات هورمونی باشه. انگار ی حمله های کو ...

میشه بپرسم جند سالته.. 

بببن تغییرات هورمونی به شدت تاثیر داره. استرسو اضطراب و جریان خون و.. 

ببین میفهمم چی میگی. یه حسی شبیه اینکه یه لحظه قلب جمع میشه باز میشه. اتگار پرپر میزنه. اتگار پشت سر هم میشه دوتا ضربه. اصلا نمیشه توصیف کرد. دقیفا اط معده ام هست. اکو رفتی؟ 

سلام به همه دوستان 

منم الان باردارم و تو هفته ۲۰ ام هستم تقریبا از اوایل بارداری این مشکل من شروع شد که هم اکو کردم هم هولتر گذاشتم اونم دو لاغر

ولی هر دو تا دکتر گفتن که قلب سالمه و بخاطر شرایط بارداری 

و فقط بهم تجویز کردن که قرص پرانول بخورم منم وقتی ضربان قلبم بالا می‌ره و نمیتونم تحمل کنم قرص میخورم 

دکتر زنان به من گفت که خواب کم، خستگی زیاد،گرما یا سرما ،بیماری های تنفسی مثل سرماخوردگی و اینا بیشترش می‌کنه من خودم بعد غذا خیلی بیشتر میشه که سعی میکنم وعده های خیلی سبک بخورم که اذیت نشم 

البته اینم بگم که من مشکل تیروئید هم دارم 

الان بدن من رو حالت پرکاری تیروئید هست بخاطر شرایطم ،همین باعث تشدید شدن این حالت میشه 

کلاا حالت خوبی نیست هر چی هم که به خودت بگی چیزی قرار نیست بشه بازم بهت استرس میده و حالت رو بد می‌کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بپرسم جند سالته.. بببن تغییرات هورمونی به شدت تاثیر داره. استرسو اضطراب و جریان خون و.. ببین می ...

48 سالمه.بله اکو رفتم. سالم بود

تبلیغ الکی نکن.جان انسانهای بی پول در عذابه. تو به فکر دزدی از مریض ها هستی. 
سلام خوبین منم آریتمی دارم چند ضربه پشت هم میکوبه شما خوب شدین چیکار کردین ؟

رفتم دکتر گفت از استرس و ناراحتی هست خداروشکر خیلی اونجوری نمیشم اما الان حس کردم قلبم یه تک ضربه محکم زد

🥲

سلام به همه دوستان منم الان باردارم و تو هفته ۲۰ ام هستم تقریبا از اوایل بارداری این مشکل من شروع شد ...

نگران نباش هیچی نیس. وقفه بین ضربان قلب هستش. انگار یه لحظه نمیزنه یهو میکوبه. 

تغییرات هورمونی و جریان خون بسیار اثر داره. منم همین بودم

پس نگران نباش هیچی نیست. پرانول میخوری؟ من الان چند ساله اینجوری ام. تغییرات هورمونی خیلی تاثیر داره ...

سلام عزیزم برا منم چند ساله اینجوریم فقط برا من گاهی چند ضربه مثلا 3 یا 4 ضربه پشت هم میکوبه من خیلی میترسم ،بعدم ار نارسایی قلبم میترسم چون پی وی سی در دراز مدت اگه درمان نشه باعثه نارسایی قلب میشه حالا فردا قراره برم اکو آخرین بار دو سال پیش دادم سالم بود شما حالت چطوره حالتام چطوره خوب شدین یا نه 

سلام عزیزم برا منم چند ساله اینجوریم فقط برا من گاهی چند ضربه مثلا 3 یا 4 ضربه پشت هم میکوبه من خیلی ...

منم همینم. 

رفتی اکو به منم بگو چی بود. منم تو حاملگیم برای دومین بار اکو دادم. حس بدیه واقعا. یه لحظه بدن ادم بی حال میشه. 

پس نگران نباش هیچی نیست. پرانول میخوری؟ من الان چند ساله اینجوری ام. تغییرات هورمونی خیلی تاثیر داره ...

نه عزیزم. نمی‌خورم. ممنونم که جواب دادی. شما میخورین؟

تبلیغ الکی نکن.جان انسانهای بی پول در عذابه. تو به فکر دزدی از مریض ها هستی.