2789
عنوان

رفت......

222 بازدید | 7 پست

رفت ی جای دور ی جای دور ولی دیدش آسمون تو همه جا عادی بود....

رفت ی جای دور نشد که هیچوقت ببینمش ۷ماه تو شکمم لمست کردم پسرم زندگیت کردم هر روز با ذوق پاشدم نشد که منو تو همدیگه رو ببینیم 😭😭

از بارداریم دو سالو نیم سه ساله میگذره و هنوز داغش تازه هست..بچمو بخاطر مشکل ژنتیک از دست دادم

بعضی سمت چپ دلم‌ ی لرزش عین تکوناس اول بارداری داره انگار ی چیزی ووول میخوره دلم میخواد همون لحظه بمیرم

دعا کنید آرامش بگیرم بچه بعدی سالم باشه

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
کاملا درکت میکنم،،منم پسرمو تو 7ماهگی از دست دادم بدون هیچگونه مشکلی،،فقط زایمان زودرس داشتم،،،هروزج ...

متاسفم عزیزم خیلی تجربه ی تلخیه شاید کمتر کسی مارو درک کنه و بگن خیلی بزرگش کردی ولی نمیدونن چقدر سخته...بچه دیگ هم دارین؟

من همیشه میگفتم اگه خدا بدون مشکل ژنتیک گرفته بودش شاید انقدر عذاب نمیکشیدم سه ساله درگیر ازمایشای ژنتیکم و هنوز نشده اقدام کنم در بدر از این دکتر به اون دکتر

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

امروز بی بی چک کردم مثبت شده

خداروشکر بسلامتی 

انشالله صحیحو سالم بغلش بگیری

واقعا درد سختیه درکت میکنم 

منتها بچه من تو ۶ ماه تو ۲۳ هفتگی خیلی ناگهانی ایست قلبی کرد و زایمان کردم و دفنش کردم 

خیلی سخت بود و از همون موقع باردار نمیشم 

میفهمم چقدر سخته و ادم نمیتونه نفس بکشه 

ان شالله همه زنا طعم مادر شدنو بچشن و دامنشون سبز بشه همچنین شما 

برای منم دعا کنید تو این ایام محرم که منم به زودی باردار بشم امروز دکتر خیلی ناامیدم کرد

خدایا شکرت واسه نی نی تو دلم مواظبش باش مواظب باش این یکی سالم بدنیا بیاد 
واقعا درد سختیه درکت میکنم  منتها بچه من تو ۶ ماه تو ۲۳ هفتگی خیلی ناگهانی ایست قلبی کرد و زای ...

عزیزدلم

دردناکه خیلی تلخه

دکترارو ول کن دکترا هیچ کاره ان...توکل کن بخدا و توسل کن به ائمه دست خالی ردت نمیکنن اگه ب صلاحت باشه گره از مشکلت باز میکنن حتما دعات میکنم انشالله همین شبا حاجتتو میگیری