2777
2789
عنوان

PMS

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 22 پست
من که فقط سگ میشم پاچه همرو میگیرم یا اتفاق های تلخ گذشته میفتم با پسرم و شوهرم دعوا میکنم

Metoعزیزم خداروشکر باز کشف شده چیه وگرنه انگ دیوونگی میزدم قدیم به خودم مطمئنم مادرمم این مشکل و داشته یه روزایی از ماه و گریه میکرد همش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

Metoعزیزم خداروشکر باز کشف شده چیه وگرنه انگ دیوونگی میزدم قدیم به خودم مطمئنم مادرمم این مشکل و داش ...

حتی شوهرمم میفهمه میگه میخوای پریود بشی انقد تابلو میشم متنفرم از پریودی 

خواستم مثل آسمان باشم  منجی شهر نیمه جان باشم  آشیان پرندگان باشم  با همین دست خالیه و سردم♥️
😂😂❤️❤️ من که هیچ کاری نمیکنم لبخندم میزنم از درون نابود میشم

🤧🤧🤧میفهمم اونروزی یه ویدیو دیدم اینستا فرق بالا پایین شدن هورمونا ی خانما وثابت بودن هورمونای آقایون و نشون میداد به همسرم نشون دادم بلکه بیشتر درک کنه 

حتی شوهرمم میفهمه میگه میخوای پریود بشی انقد تابلو میشم متنفرم از پریودی 

کجای کاری دخترم ۱۵ سالشه بی ادب ببینه حوصله ندارم میگه دیگه داری پریود میشیا مامان 🤐 بعد میگه میدونی مامان بزرگا چرا آرومن و مهربون چون پریو نمیشن

🤧🤧🤧میفهمم اونروزی یه ویدیو دیدم اینستا فرق بالا پایین شدن هورمونا ی خانما وثابت بودن هورمونای آقا ...

من حالم بد باشه با اخم باشم بدتر از من میره تو قیافه منم حوصله اینو دیگه ندارم ترجیح میدم معمولی باشم ولی واقعا اذیت میشم از درون

ازشم میپرسم میگه تو حالت بد میشه یا اخم میکنی منم خالم بد میشه دست خودم نیست ! اینم شانس منه دوست داشتنش اینجوریع

کجای کاری دخترم ۱۵ سالشه بی ادب ببینه حوصله ندارم میگه دیگه داری پریود میشیا مامان 🤐 بعد میگه میدون ...

عزیزم♥️ خیلی ام شیرینه که این بچه باهش دوست باش 

خواستم مثل آسمان باشم  منجی شهر نیمه جان باشم  آشیان پرندگان باشم  با همین دست خالیه و سردم♥️