2777
2789
عنوان

PMS

369 بازدید | 22 پست

کیا درگیرشید 

الان یه مامان میخواست خودش و بکشه دلم مونده پیشش 😔کاش نی نی یار میذاشت باهاش میحرفیدیم یکم سبک میشد چه روزایی با گریه اومدم اینجا و گفتم و گفتم سبک شدم

من نمیدونستمpmsیعنی چی یک هفته مونده از خودم بدم میومد فکر میکردم جادوم کردن که به این مرحله از افسردگی میرسم اما الان میدونم چیه یکهفته مونده آژیر قرمزو به صدا درمیارم که نزدیکم نشید این هفته من ح‌صله ندارم و بیشتر استراحت میکنم البته هر از گاهی برقم میگیره بنده ی خداها رو ولی دیگه همه میدونن چخبره پریود که بشم دیگه دنیام آروم میشه پر از انرژی میشم البته روز سوم به بعد تموم شدم دیگه هی دنبال کشف غذا و دسرو شیرینی میرم

برد دکتر بهت  قرص آرامبخش بده.وررش کن

من رفتم فایده نداشت

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برد دکتر بهت  قرص آرامبخش بده.وررش کن

نمیده میگه ارزش نداره بخاطر یکهفته یمدت گیاهیش رو گرفتم دقیقا سر موعد مصرف میکردم ولی اونقدری تاثیر نداشت .ورزش که بله میدونم پول ندارم تنبلم هستم برای پیاده روی

منم همینطوریم😂 گاهی حتی گریه هم میکنم یا دوست دارم بقیه رو بلاک کنم بی دلیل ولی تو این دوران هیچ ...

من نوشابه و ترشی و چای زیاد بخورم تو هفته نزدیک اش دیگه خدا به داد برسه ۰😉

منم اینجوری‌ام، پریود که میشم انگار بمب اتم خنثی میشه 😀

اخ اخ تا کسی درگیرش نباشه نمیفهمه بعد نمیدونم چرا بدبختیای عالمم تو اون هفته سرم میاد مثل شکستن دست بچم بیکار شدن برادرم 

من ۳۴ سال از خدا عمر گرفتم برای اولین بار اون سری شدم 

ترس تمام وجودم رو گرفته بود 

منی ک اصلا دارو نمیخورم مجبور شدم قرص برای سرگیجه بگیرم

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

من ۳۴ سال از خدا عمر گرفتم برای اولین بار اون سری شدم  ترس تمام وجودم رو گرفته بود  منی ...

من تا بچه دوم اصلا نمیفهمیدم کی میشم از بارداری دومم به بعد تبدیل به هیولا شدم میبینید چقد سخته

من تا بچه دوم اصلا نمیفهمیدم کی میشم از بارداری دومم به بعد تبدیل به هیولا شدم میبینید چقد سخته

وحشتناک بود 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

منم همینم خیلی حال بدیه 😭😭 من از شوهرمو هرکی که در گذشته بهم بدی کرده متنفر میشم خیلی حال بدیه

بعدش یادم میرره واقعا عجیبه تا کسی تجربه نکنه نمیفهمه چقدر دست خودم نیست یادمم میاد موقته و حالم خوب میشه ولی بازم نمیتونم مدیریتش کنم

الانم دقیقا تو اون حال گندم 😞

من که فقط سگ میشم پاچه همرو میگیرم یا اتفاق های تلخ گذشته میفتم با پسرم و شوهرم دعوا میکنم

خواستم مثل آسمان باشم  منجی شهر نیمه جان باشم  آشیان پرندگان باشم  با همین دست خالیه و سردم♥️