سلام ممنون که اطلاعات دادی 🌸
با این اوصاف پیش دکتر جزایری برم این همه خون و هزینه که داشتم رو هواس !
دکتر امیدی هم بیمارستان محب سرچ کردم نوبت نداد !
تجربه های من از اوایل خرداد :
میخام دیگه مطب نرم ویزیت ها بالاس دفه اول pos دارن بار دوم یا نقدی یا کارت به کارت و
دکتر ولی زاده قشنگگ بهم گفت برو ۱ ماه دیگه بیا قبل اومدنت هم یسری ازمایش جدید دادم .... ۸۰۰ تومن ازمایش دادم دریغ از یه فاکتور هورمونی! همونایی هم که نوشته بود یسری فاکتورهام LیسریH خلاصه جوابی نداشت بابت علت مشکلاتم
بهم میگه برو دکتر پوست برو پروتز ... باشگاه برو و غذا زیاد بخور چاق شی ۶۰۰ تومن فقط آهن و اسپیرونلاکتون داد !
برای مراجعه دوم هم خودش یسر زد و رفت یه خانم دیگه بود فک کنم تازه میخواس یاد بگیره یه فشار خون نتونس بگیره ازم ....
یه قرص دیگه ام داد( فنیس.... برا ریزش مو خودم اومدم سرچ کردم دیدم اصلا به درد من نمیخوره انداختم دور
.....
بعدش رفتم میلاد یه داخلی همینطوری ببینم چی میگن
اتفاقی منیژه صمدی نوبتش خورد بهم هم به حرفام گوش داد هم گف یسری ازمایش تکمیلی مینویسم باید ریشه یابی بشه!!
یه عالمه ازمایش هورمونی و ...نوشته حتی اندوسکپی هم گف نوبت بگیر
دیگه ترسیدم نرفتم پیشش ولی ازمایشها رو دیروز دادم
دیگه باز
۱ هفته نشد همش سرچ کردم و .... انستیتو غدد ولیعصر دولتیه رفتم دکتر هاشمی اونم یه عالمه دانشجو کنارش بودن یکم خجالت کشیدم ...فقط ۳ ۴ تا دونه آزمایش نوشت کورتیزول و تستسترون ... از یه حرفش خوشم نیومد گفتم علت این موردام با توجه به ازمایش قبلیم چیه گفت آزمایش جدید نوشتم اگه خوب باشه که دیگه تخصص من نیس باید دکتر روماتیسم و اعصاب .بری منتظرم جوابش بیاد ببینم چی میگه
...
چون میخام فوق تخصص باشه از غدد سر در بیاره پیگیر منیژه صمدی نشدم ولی از برخورد و پیگیری اولش خوشم اومد منتهی خودش گف برو پیش غدد