2777
2789
عنوان

خسته شدم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2336 بازدید | 45 پست
اهاا دکتر منوچهر جزایری هم خوبه غدد هستن فقط خیلی خیلی بد اخلاقه

شما رفتی پیشش میشه بدونم موردت چی بوده روال درمان خوب باشه سعی میکنم کنار بیام 😉

ولی یادمه 

محمد پژوهی/ علمداری / شهراد بجستانی / صابر امینی و .... خیلیای دیگه  تو نظرات سرچ کردم  تخصص همشون یکیه ولی تو تشخیص نظرات متفاوت 

حتی وقتی ازمایش دکتر دیگه رو میبینن باز همون ازمایش رو میخان به اسم خودشون برم انجام بدم 

یه وضعییههه😶

واقعا نمیدونم پیش کدومشون  برم که دلسوز و پیگیر باشه 

نوبت همشونم برا چند ماه دیگه اس 

ویزیت ها نجومی ...

دلم مونده بود پیش شهراد بجستانی و امیر آذر نیور برم 

از اول خرداد دنبال دکتر بودم که منشی اینا گفت رفتن خارج 

البته شهراد برگشته ولی هنوز پیش ناهید هاشمی آزمایش دادم گفتم صبوری کنم برم ببینم چی میگه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام امیدوارم حالتون بهتر شه دکتر مهدی وجدانیان هم داخلیه هم روماتولوژیست اگرم خواستید دکتر امیدی ...

شما رفتی پیششون میشه مشکلتو بدونم 

اتفاقا امیروز شبکه ۳ دکتر رستمیان روماتولوژی رو اورده بودن از یسری بیماری ها میگفت و دقت و تو درمان و ...

تیروییدت پر کاره

میدونی چیه .... من پاییز ازمایش دادم تیروئیدم ۵ بود 

دکتر نرفتم تا عید که کلا خونه نشین شدم و از خرداد دنبال دکتر فقط گوشی بدست بودم اخر رفتم پیش ولی زاده غدد 

آزمایش داد و دست زد به گلوم گفت سونو هم بده 

ازمایشات تیروئیدم نرماله 

ولی ندول تیروئد ۶/۵ میلی دارم 

این دکترا میگن تیروئید که نداری  گره زیر ۱ سانت مهم نیس 

علائم دیگه امم همش دارم خون میدم دیگه شدم موش ازمایشگاهی ! 

ولی خودم علائمم رو سرچ میکنم بعضیاش دلیلش همین بیماری های تیروئیده ... برام عجیبیه دکترا میگن گره تیروئید مهم نیس !! 

دیروز رفتم ازمایش بدم برای بار اول تو عمرم ته دلم خالی شد  فشارم افتاد !!  یه لحظه چشمم باز کردم دیدم اب قند بدس بالا سرم ان😁

تازه میگن کم خونی نداری !۲ ۳ هفته پیش ازمایش دادم ۲۶ بود 

دیروز مجدد آزمایش داشتم ...

حالا ازمایشگاهه گفت چند تاشو ندارن باید جای دیگه برم 

😑هفته دیگه بازم ازمایش  😑 

بچه ها بنظرتون واقعا ازمایشگاها فرق دارن از لحاظ دقت ؟ 

چرا بعضی دکترا میگن حتما فلان ازمایشگاه برو 

همین بیمارستان میلاد رایگانه ازمایشگاهش هرروز جراحی دارن فوق تخصص ها هستن که بر اساس همون ازمایشگاه میلاد نتیجه گیری میکنن 

سلام مجدد

من تیروئید داشتم و التهاب 

پیش هر 3 تا شون رفتم ببین دکتر جزایری ازمایش و عکس و سونو بقیه رو قبول نداره فقط خودش تجویز کنه

من دوره اول درمانم با ایشون بود و خیلی خیلی اذیت شدم به شدت بداخلاقه من نتونستم ادامه بدم نوبتش خیلی زود گیرت میاد من میرفتم مطب همون جا فورا نوبت گیرم میومد

بعدش رفتم دکتر امیدی خیلی مهربونه تشخیص و درمانش هم عالیه من نوبت نگرفتم اونجا چون اورژانسی دوستش فرستادم و خیلی خیلی هم تحویلم گرفتن داخل اتاق خودش هم سونو داره اگه احتیاج شد

من هنوز تحت درمان دکتر وجدانیان به خاطر التهاب هستم اخه خانوادگی روماتیسم داریم دائم چکاپ میشم

میتونی رفتی پیش دکتر امیدی بگی از طرف دکتر وجدانیان اومدی تا راحت تر کارت پیش بره

سلام مجدد من تیروئید داشتم و التهاب  پیش هر 3 تا شون رفتم ببین دکتر جزایری ازمایش و عکس و سون ...

سلام ممنون که اطلاعات دادی 🌸

با این اوصاف پیش دکتر جزایری برم این همه خون و هزینه که داشتم رو هواس ! 

دکتر امیدی هم بیمارستان محب سرچ کردم نوبت نداد ! 

تجربه های من از اوایل خرداد :

میخام دیگه مطب نرم ویزیت ها بالاس  دفه اول pos دارن بار دوم یا نقدی یا کارت به کارت و

دکتر ولی زاده  قشنگگ بهم گفت برو ۱ ماه دیگه بیا قبل اومدنت هم یسری ازمایش جدید دادم .... ۸۰۰ تومن ازمایش دادم دریغ از یه فاکتور هورمونی!   همونایی هم که نوشته بود  یسری فاکتورهام LیسریH   خلاصه جوابی نداشت بابت علت مشکلاتم  

بهم میگه برو دکتر پوست برو پروتز ... باشگاه برو  و غذا زیاد بخور چاق شی ۶۰۰ تومن فقط آهن و اسپیرونلاکتون داد  !

برای مراجعه دوم هم خودش یسر زد و رفت یه خانم دیگه بود فک کنم تازه میخواس یاد بگیره یه فشار خون نتونس بگیره ازم ....

یه قرص دیگه ام داد(  فنیس....  برا ریزش مو  خودم اومدم سرچ کردم دیدم اصلا  به درد من نمیخوره  انداختم دور 

.....

بعدش رفتم میلاد یه داخلی  همینطوری ببینم چی میگن

اتفاقی منیژه صمدی نوبتش خورد بهم  هم به حرفام گوش داد هم گف یسری ازمایش تکمیلی مینویسم باید ریشه یابی بشه!! 

یه عالمه ازمایش هورمونی و ...نوشته حتی اندوسکپی هم گف نوبت بگیر 

دیگه ترسیدم نرفتم پیشش ولی ازمایشها رو دیروز دادم 

دیگه باز

۱ هفته نشد همش سرچ کردم و .... انستیتو غدد ولیعصر  دولتیه رفتم دکتر هاشمی  اونم یه عالمه دانشجو کنارش بودن یکم خجالت کشیدم ...فقط ۳ ۴ تا دونه آزمایش نوشت کورتیزول و تستسترون ... از یه حرفش خوشم نیومد گفتم علت این موردام با توجه به ازمایش قبلیم چیه گفت آزمایش جدید نوشتم اگه خوب باشه که دیگه تخصص من نیس باید دکتر روماتیسم و اعصاب .بری  منتظرم جوابش بیاد ببینم چی میگه

...

چون میخام فوق تخصص باشه از غدد سر در بیاره پیگیر منیژه صمدی نشدم ولی از برخورد و پیگیری اولش خوشم اومد منتهی خودش گف برو پیش غدد 

تو سایت بودم بازم سرچ دکتر 

یسری گفته بون منشی ها و ...میان تبلیغ دکترا رو میکنن 

...

منم بین این همه دکتر موندم اخر گفتم معروف نباشه ۲۵۰۰ هزینه ولی زاده کردم چشمم ترسیده ! روم نمیشه به بابام بگم ...خیلی پیگیر لاغر شدنمه 

با اینکه تیروئیدم تو ازمایشگاه آلبرت نرمال دراومده ولی هر علائمی که دارم تو گوگل میزنم یجا به تیروئید و مشکلاتش برمیگرده  نمیشه که اخه یبار پوست برم یبار گوارش  یبار روماتولوژ یبار تغذیه و ....😒 

حتی کاهش و افزایش اسید معده به تیروئید هم مرتبطه 

حس میکنم اسید معده ام کم شده 

هرجای تهران پیدا کنم اشکالی نداره؟

ممنون فقط اینکه من جای معتبر میرم مثلا پزشک استخدامی بیمارستان معتبر تر از کسی هست که یه مطب یا به اصطلاح مغازه فعالیت میکنه  

ممنون فقط اینکه من جای معتبر میرم مثلا پزشک استخدامی بیمارستان معتبر تر از کسی هست که یه مطب یا به ا ...

سلام . تلگرام میتونین برین؟ چون اونجا دکتر خوب هستش برای مشاوره گرفتن 

من دنبال حقیقتم . من  اهل سنت هستم
سلام . تلگرام میتونین برین؟ سلام روزتون بخیر 

چون اونجا دکتر خوب هستش برای مشاوره گرفتن

مشاوره تلفنی نمیخام چون معمولا ۵۰ درصد حق ویزیت گرفته میشه  حاضرم تمام ویزیت بدم ولی حضوری نظر پزشک و ..رو جویا بشم 

مشاوره تلفنی نمیخام چون معمولا ۵۰ درصد حق ویزیت گرفته میشه  حاضرم تمام ویزیت بدم ولی حضوری نظر ...

اخه تو تلگرام یه دکتر هستش تلفنی نیستش پیام میدین 

من دنبال حقیقتم . من  اهل سنت هستم