2777
2789
عنوان

خسته شدم 😔

2336 بازدید | 45 پست

کسی تاحالا علائم منو داشته ؟ میشه دکتر خوبببب معرفی کنین 🙏

تو ۱ سال ۲۰ کیلو کم کردم اشتهام کم نشده !عضله هام کم حجم شده و سمت چپ گلوم ورم میکنه حس میکنم یه چیزی وسط گلومه  ریزش مو و حساسیت به سرما و یبوست و ... هم دارمو...

تو سونو ندول ۶ میلی نوشته ولی تیروئیدم نرماله 

😑 امروز سومین دکتر رفتم بازم ازمایش نوشت 

اینهمه مقاله تو نت هس ولی وقتی مراجعه میکنم انگار هیچکدوم از غدد چیزی بلد نیستن فقط فکر ویزیت و هی برو بیا ...اخه پیش کی برم بفهمه چمه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام کم خونی شدید دارین . 

سلام عزیزم  بله پیش مجید ولی زاده رفتم اولین بار تو همین نظرات یکه نفر راضی بود  کم‌خونیمم زیاده کپسول آهن دئودنال بهم داد با اسپیرو نلاکتون ! 

دفه اول فقط ۲۵۰ ویزیت ۸۰۰ از دادم ...بار دوم ۲۰۰ ویزیت گف هیچی نیس زیاد بخور  انقدررر عصبیی شدم 

باید متخصص داخلی یا غدد خوب بری

انقد گشتم همشون تو نظرات مث همن ...واقعا نمیدونم پیش کی برم  امروزم پیش ناهید هاشمی انستیتو غدد ولیعصر رفتم بازم فردا باید برم آز بدم  بهم گفت اگه ازمایشات خوب باشن دیگه کار من نیس گره ۶ میلی هم هیچی نیس  !!! فوق غدد و هیپوفیز هس 

سلام عزیزم  بله پیش مجید ولی زاده رفتم اولین بار تو همین نظرات یکه نفر راضی بود  کم‌خونیمم ...

نه باید با غذاها کم خونی رو رفع یعنی با تغییر دادن تغذیه .

من دنبال حقیقتم . من  اهل سنت هستم
غددلنفاوی نیست؟ پیش گوش حلق بینی برو

نمیدونم که !! دکترا چیزی نمیگن بلد نیستن . .... یه سونو دارم هایپراکو_ ایزواکو ۶/۵ میلی 

😔 واقعاا خسته شدمم  هزینه + خستگی مسیر + از دست دادن خونم تو ازمایشگاه ها 😓

شما دکتر خوب  سراغ داری ؟ 

نه باید با غذاها کم خونی رو رفع یعنی با تغییر دادن تغذیه .

درست میگی ولی یسری غذاها برای ندول خوب نیس  از طرفی نمیدونم ریشه کجاس پیش همون متخصص برم

۲۰ کیلو یهویی کم کردم الان از عید غذام خوبه ولی  تاثیری تو وزنم نداشته  

حس خفگی و کمبود اکسیژن و باد کردن سمت چپ گلوم ولی تیروئیدم تو ازمایش نرماله 

درست میگی ولی یسری غذاها برای ندول خوب نیس  از طرفی نمیدونم ریشه کجاس پیش همون متخصص برم ۲۰ کی ...

برین پیشمتخصص طب سنتی که مزاج و طبع رو میدونه...

غذاهای سرد رو نخور چون شما سرد هستین. ماست و دوغ و... 

صبحونه ارده و شیره مصرف کنین . غذاهای گرم بخورین. خرما بخورین. و.......

من دنبال حقیقتم . من  اهل سنت هستم
برین پیشمتخصص طب سنتی که مزاج و طبع رو میدونه... غذاهای سرد رو نخور چون شما سرد هستین. ماست و دوغ و ...

اخه طب سنتی که ازمایش و سونو  نمیده ببینه ویتامین یا هورمون خاصی مشکل داره تو بدن ....دیگه گفتم راحت ترین راه  اول برم دکتر با دارو خوب شم 

راستش یجوری میترسم برم یه عالمه هزینه کنم ولی چون کاهش وزنم ریشه یابی نشده  هر چی بخورم تپل نشم از طرفی ندول تیروئدم بزرگ شه و ....😶