2777
2789
عنوان

خسته شدم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2336 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه طب سنتی که ازمایش و سونو  نمیده ببینه ویتامین یا هورمون خاصی مشکل داره تو بدن ....دیگه گفتم ...

بعضی از متخصص طب سنتی هام  چرا میفرستن برا آزمایش دیدم من .

اون دکترام همش آزمایش و قرص و چی و چی تهش هیچی . اگه بیماری خاصی نیستش مطمعن باشین از سردی زیاد و کم خونیه . ریزش مو رو میتونین با روغن سیاه‌دانه سرتون رو بشورین . بعضیا شنیدین با تاید موهاشون رو میشورن بهتر نیشه ؟ بخاطر گرمای یا نمک یا آهک تو تایده دقیق یادم نیست . میوه سرد کم بخورین خیار و گوجه کمتر بخورین 

من دنبال حقیقتم . من  اهل سنت هستم
بعضی از متخصص طب سنتی هام  چرا میفرستن برا آزمایش دیدم من . اون دکترام همش آزمایش و قرص و چی و ...

سعی کنین ناهار کمتر بخورین ورزش ملایم و پیاده روی تو خونه داشته باشین نه ورزش شدید . شیرینی های طبیعی مصرف کنین مثل میوه های شیرین خرما عسل و...

سعی کنین ناهار کمتر بخورین ورزش ملایم و پیاده روی تو خونه داشته باشین نه ورزش شدید . شیرینی های طبیع ...

با شکم خالی استحمام نکنین با شکم پره پر هم نباشه یکم بعد از هضم غذا

سعی کنین ناهار کمتر بخورین ورزش ملایم و پیاده روی تو خونه داشته باشین نه ورزش شدید . شیرینی های طبیع ...

شما پزشک خاصی میشناسین معرفی کنین 

قبلا سرچ کردم یسری بیمارستان ها دکتر طب سنتی هم دارن

بعضی از متخصص طب سنتی هام  چرا میفرستن برا آزمایش دیدم من . اون دکترام همش آزمایش و قرص و چی و ...

همه غذاهایی که میگین رعایت میکنم ولی نه زیاد مثلا اصلا گوجه خیار نمیخورم لبنیات اگه کنارش گرمی نباشه نمیخورم ....اکثرا خودم عادت کردم به این مدل کارها 

موهامم همیشه روغن زیتون و بادوم و... میزدم بعد میشورم

منتهی از پاییز و زمستون یه دفه مشکلاتم شروع شد جدی نگرفتم تا الان ...! 

همه غذاهایی که میگین رعایت میکنم ولی نه زیاد مثلا اصلا گوجه خیار نمیخورم لبنیات اگه کنارش گرمی نباشه ...

ولی حتما پیش یه متخصص طب سنتی حاذق و مورد اطمانان برین ان‌شاءالله . 

عجیبه

اهاا دکتر منوچهر جزایری هم خوبه غدد هستن فقط خیلی خیلی بد اخلاقه

ممنون🌸 این دکتر معروفا رو تو همین سایت دیدم 

ولی نوبت گرفتن خیلی سخته  همینکه بداخلاقی یکم سخته من ولی زاده و هاشمی فعلا رفتم 

تازه اگه آزمایشمامو ببینه قبول کنه و ۲باره آزمایش نخاد و ...دیگه همه دکتر میریم که نتیجه بگیریم !!