2777
2789
عنوان

مشاوره// بفرمایید 🤭❤️

104 بازدید | 12 پست

در زمینه 

فردی 

خانواده 

زوجین

🌸🌱🌸🌱

جلسه اول رایگان در خدمتتونم 

دعای خیرتونو ازم دریغ نکنید ✨

برای خوشبخت شدن باید خود آگاه شد 🌱 عاشق زندگی میشم وقتی پیامای رضایت بخشتونو از مشاوره میبینم😍ابرای وقت مشاوره درخواست بدید و منتظر پاسخگویی باشید ☁️😇 یه روانشناس که عاشق کمک به ادماست و در تلاشه حال خوب و آگاهی و نور رو سراسر دنیا پخش کنه🥲 پوست انداختم تا به اینجا رسیدم 😉❤️

به آیدی پیج اینستاگرامم در امضا 

پیام بدید 

برای خوشبخت شدن باید خود آگاه شد 🌱 عاشق زندگی میشم وقتی پیامای رضایت بخشتونو از مشاوره میبینم😍ابرای وقت مشاوره درخواست بدید و منتظر پاسخگویی باشید ☁️😇 یه روانشناس که عاشق کمک به ادماست و در تلاشه حال خوب و آگاهی و نور رو سراسر دنیا پخش کنه🥲 پوست انداختم تا به اینجا رسیدم 😉❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ایسنتا ندارم گلم

همینجا مزاحم تون میشم،الهی هر چی از خدا میخاید نصیب دل مهربونتون کنه :))💕

راستش من ۱۷ سالمه  و خیلی احساس تنهایی میکنم دوس دارم ازدواج کنم چون نمیخام وارد رابطه بشم رل بزنم و...بنظرتون طبیعیه؟

میشه به نیت ازدواجم یه صلوات بفرستی عسلم؟🥺💛
من ی سوالی داشتم ولی نمیتونم اینجا بپرسم

درخواست بده عزیزم 

جمعه آزمون دارم دارم از استرس غش میکنم 

استرس برای امتحان تا حدودی که طبیعیه . اما اگر روند کار و روزمرتونو مختل کنه مشکل سازه 

ریشه استرستونو پیدا کنید ببینید چیه 

آیا ترس پشتش هست از اینکه نکنه قبول نشم و... 

اگر ترس بود بدونید که تمام ترس های ما نشونه جهل ماست 

یعنی شما چون خیلی چیزا رو نمیدونی حالا یا درس رو خوب نمی‌خونی یا بلد نیستی و... همین باعث بلاتکلیفی سردرگمی و استرس شما شده 

باعث شده به خودناباوری برسید چون از خودتون اطمینان خاطر ندارید که از پس این آزمون برمیاید یا نه 

پس به برنامه منسجم بریزید یا اگر دارید منظم پیش برید تایم های مطالعتون رو 

افکار منفی اونو قبل شروع مطالعه رو کاغذ بیارید و در آخر بگید فکرای عزیزم من در زمان مناسب تری میام سراغ شما و به شما اجازه میدم به ذهن من ورود پیدا کنید 

تکنیک های مراقبه و مدیتیشن میتونید سرچ کنید آموزش عملیش هست و دوش خنک کمکتون می‌کنه 

بهترینها واستون رقم بخوره عزیز دلم 😍🙏🏻🌹

من ایسنتا ندارم گلم همینجا مزاحم تون میشم،الهی هر چی از خدا میخاید نصیب دل مهربونتون کنه :))💕 راس ...

عریزدلم 

من طبق تجربیاتی که خودم دارم میگم 

تا پیامتخ رو خوندم یاد هفده سالگی خودم افتادم که چقدر حس تنهایی میکردم و بخاطر این تنهایی ب هر آغوشی به امید اینکه ازدواج میکنیم باهم پناه آوردم و چقدر مرتکب خطا شدم 

غافل از اینکه تنهایی وجود نداره 

ما خودمون رو داریم در مرحله اول ی خودِ درونی داریم که باید ارتباطتون رو باهاش با کیفیت تر و عمیق تر کنیم 

آنقدر روی عزت نفس و اعتماد به نفس و پیشرفت فردیمون کار کنیم که اولا به جای برسیم که اصلااا ب کلمه تنهایی بخندیم حتی اگر هیچ آدمی دورمون نبست دوما آدم های بهتری میان سر راهمون چون ما لایق تر شدیم لایف بهترینها تر شدیم 

از همه اینا گذشته عزیزِجانم 

هیچوقت به اسم تنهایی و ب هدف تنهایی وارد هیچ رابطه ای نشو ختی ازدواج هم نکن چون پر مسئله ترین زوجین کسانی بودند که برای پر کردن همین تنهایی چشم رو همه چی بستن و هر کسی رو پذیرفتن حتی به اشتباه 

رپ خودت کار کن 

تو راه درازی در پیش داری که می‌تونه خفن ترین اتفاقات رپ واسه خودت رقم بزنی 

درس بخونم 

ورزش کن 

با دوستات وقت بگذرون 

کتاب بخون ووو لذت ببر 

یادبگیر برای لذت بردن به کسب جز وجود خودت وابسته نباشی 🌸❤️

عریزدلم  من طبق تجربیاتی که خودم دارم میگم  تا پیامتخ رو خوندم یاد هفده سالگی خودم افتاد ...

حرفتون درسته ولی جدای از تنهایی نیاز هایی هم هست ک خودتون بهتر میدونید

راستش من مدتیه با یه پسری تو رابطه م و خاتوادش در جریانن و گفت دوماه صبر کن تا بیام خاستگاریت و رابطه ی ما فقط در حد چته

بنظرتون چیکار کنم؟اون خیلی دوسم داره منم بهش علاقه دارم اما چن روز پیش بهش گفتم کات کنیم و...قبول نکرد و کلی التماسم کرد هر روز پیام میده ک برگردم بهش چون دیگ باهاش چت نمیکنم و همش استرس دارم ک نکنه کسی بفهمه

حرفتون درسته ولی جدای از تنهایی نیاز هایی هم هست ک خودتون بهتر میدونید راستش من مدتیه با یه پسری تو ...

تو این سن خیلی واقعیت ها رو اونجوری که باید نمیتونید درک کنید . خیلی خوبه که خانواده دپ طرف از ارتباطتون مطلع باشن چ زیر نظر اونا باشه و ادامه بدید تا نسبت به هم شناخت بیشتری رو ب دست بیارید و هم واحد شرایط تر بشید برای ازدواج 

تو این سن خیلی واقعیت ها رو اونجوری که باید نمیتونید درک کنید . خیلی خوبه که خانواده دپ طرف از ارتبا ...

راستش خانواده ی من خیلی خیلی رو این چیزا حساسن

طوری ک وقتی فهمیدن رل دارم مادرم سیلی زد ب من و چن روز گوشی نداشتم

میگه هنوز خیلی بچه ای ولی اونام درکشون پایینه