2777
2789
علاقه دارم بهش بد فارغ التحصیلی کاراموز بیمارستان شدم با روحیه ام نخوند ...جدا از اینکه سیستم پارتی ...

چجوری واس کاراموزی بریم ؟؟ 

مثلا از کجا یفهمیم کجا کاراموز میخواد که بریم 

منم میخوام برم شرکتی اداره ای جایی واس کاراموزی درحین درسم  ولی نمد از کجا پیدا کنم 

شما فرهنگیانی؟ چه رشته ای میخونین راستش من به خاطر تضمین شغلیش خیلی دوس داشتم برم تا سال قبل کنکور ...

دبیری زیست 

ضمانت شغلی که چه عرض کنم فرهنگیان عذابه...

دانشگاه رتبه علمی پایین

استادا معلم

تک جنسیتی

امکانات صفر

تنها خوبیش اون ۳ ۴تومنیه که سر برج میریزن

برای دخترا شاید خوب باشه ولی پسرا افتضاحه

کاش زودتر این ۳ سال مونده و ۸ سال خدمتم تموم بشه بیام بیرون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان انگیزه میگیری بعدها که وارد کار شدی هر ساعت کار برات مثل شکنجه گذشت متوجه میشی  البته خود ...

مالی چیه ؟

من سه سال کامپیوتر خوندم  بعد خیلی اذیت شرم 

خواستم واس دانشگاه عوضش کنم برم انشانی ولی خب انسانی خم رشته هاش بنظرم جز فرهنگیان اینده صافی ندارن  واس این گفتم انگار همین کامپیوترو ادامه بدم بهتره  یعنی درسته یا اشتباه ؟؟ 😐💔

نمیدونید تا چ رتبه ای قبول میکنن ؟؟

تا ۱۴۰۰۰ منطقه

احتمال دولتی اوردن هست 

احتمالا زیر ۲۰۰۰۰ هم بشه ازاد اورد 

لطفا یه صلوات واسه رسیدنم به پزشکی و ناجی بودنم تو این راه بفرست اگه راضی بودی ♥️
دبیری زیست  ضمانت شغلی که چه عرض کنم فرهنگیان عذابه... دانشگاه رتبه علمی پایین استادا معلم ...

آره دقیقا محیطش خیلی خوب نیس

ولی برا ما هم زیادی باز و آزاده دیگه

با اینکه دولتی هست

آره برا دخترا خوبه 👌

من خیلی ناراحت بودم از نرسیدن به فرهنگیان ولی کم کم داره دلمو میزنه

حالا استخدامی هم امتحان میکنم ببینم چی میشه

چجوری واس کاراموزی بریم ؟؟  مثلا از کجا یفهمیم کجا کاراموز میخواد که بریم  منم میخوام بر ...

از طریق دانشگاه یک واحد داره کاراموزی من رفتم بیمارستان  بخش پاتولوژی 

اگر از طریق بیرون بخواهی بری سخت میشه باید بری رو درو صحبت کنی اسمت بنویسن بعد بری کارموزی من برای کافی نتم رفتم چندجا اسم نوشتم یه جا تازه ازم پول گرفت تا اموزش بهم بده  ...درکل باید حضوری بری جاهایی که میخواهی کار یاد بگیری اگر منصف باشه بدون پول کار یادت میده اگر نباشه که هیچ 

بازم از محل تحصیلتونم تحقیقی بکن

مالی چیه ؟ من سه سال کامپیوتر خوندم  بعد خیلی اذیت شرم  خواستم واس دانشگاه عوضش کنم برم ...

مالی یعنی حسابداری مدیریت و اقتصاد 

کامپیوتر خوبه که به خصوص علاقه داشته باشی الان کارای گرافیکی ،ادمینی ،تولید محتوا ،هوش مصنوعی ، پشتیبانی سایت، سئو و خیلی چیزای دیگه خیلی اوکی هستن

از طریق دانشگاه یک واحد داره کاراموزی من رفتم بیمارستان  بخش پاتولوژی  اگر از طریق بیرون ...

از استادای دانشگاه رشته خودمون بپرسیم بدشون نمیاد ؟؟ ک مثلا راهنمایی کنن بگن کجا بریم واس کاراموزی یا چجوری بریمو اینا ؟؟ 

میترسم بگم بدشدن بیاد