2777
2789
نرم افزار میخوام بخونم همون برنامه نویسیو ایناس 

خوب برنامه نویسی هم خوبه اگر عالی باشی که بتونی اپلیکیشین خودت طراحی کنی که عالی نباشی هم توش مصنوعی و‌طراحی سایت بازم اومی هست الان طراحی سایت بالای ۲۰ تومنه حداقل 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب برنامه نویسی هم خوبه اگر عالی باشی که بتونی اپلیکیشین خودت طراحی کنی که عالی نباشی هم توش مصنوعی ...

طراحی ساست منظورتون اینکه  با کد نویسی یا ففط دیزاین کنیمو اینا ؟ 

واییی استرس بهم وارد کردییییی  

اخه میگن ک شرکتو اینا هم میتونستم ک استخدامی بزنم چ گوهی بخورممم

طراحی ساست منظورتون اینکه  با کد نویسی یا ففط دیزاین کنیمو اینا ؟  واییی استرس بهم وارد ک ...

استرس چرا این همه پیشنهاد بهت دادم قاعدتا باید انگیزه هات بیشتر می‌شد شرکت های کامپیوتری و طراحی حتی بانک ها و خیلی از هلدینگ ها واحد ای تی دارن که میتونید استخدام بشید 

استرس چرا این همه پیشنهاد بهت دادم قاعدتا باید انگیزه هات بیشتر می‌شد شرکت های کامپیوتری و طراحی حتی ...

من نرم افزاز میخوام برم  اخه معمولا میگن ای تی زیاد اوکی نیس استخدامیش 

درامد و شعلم حسابداری

بنظر شما

روانشانسی زبان حسابداری وکالت  کامپیوتررر 

کدومممم ؟؟ 

اینم بگم من قصد رفتنو دارم بورسیه  و ایتخدتمی هم میخوام  کاری رو نمبخوام ک خو دم بخوام بمونم ننتظر تا کاری برام پیدا بشه 

کلا هدفم ایتهدامیه چ شرکت یا اداره یا دبیری 

بنظر شما  روانشانسی زبان حسابداری وکالت  کامپیوتررر  کدومممم ؟؟  اینم بگم من ...

روانشسماسی که رفتنش سخته

کامپیوتر هم رقابت خیلی سخته مخصوصا برای رفتن

اما رشته حسابداری هم راحت میشه برای کار رفت، هم برای تحصیل. خیلی راحت میشه رفت

وکالت هم قعا خیلی پر درامد و با پرستیژه و در مورد شرایط خارج رفتمش هم اطلاعی ندارم:)

روانشسماسی که رفتنش سخته کامپیوتر هم رقابت خیلی سخته مخصوصا برای رفتن اما رشته حسابداری هم راحت می ...

روانشناسیو بیخیال 

حسابداری رو اخه زیاد نشنیدم که واس مهاجزت ازش استفادع شده باشه 

ولی معمولا میگن رشته های برنانه نویس رو انگار زیاد قبول میکنن واس مهاجرت 

درمورد وکالت هم باید ازمون پایه دو داد بعد ایمون مایه یک داد تا تازه بتونی یه دفتر بزنی و یه وکیل عادی بشی 

جدا از اینکه باید ۴ ۵ سال هم بمونی تا سابقه کار پیدا کنی که بهت پرونده بدن  و کلا ۱۰ سالی زمان میبره تا جا بیوفتی که بتونی درامد داشته باشی من نمیتونم ۹ ۱۰ یال از عمرمو صرف دریو سابقه و دفتر اینا کنم ک بعد ببینم ایا مرونده خوبی گیرم میاد یا طرف مقابلم با چند سال سابقه س 

من میخوام ۳ ساله لیسانسو بگیرمم ک سریع برم دور کارا  اخه وکالت زیاد زمان میبره  میدونید 

شما دورو اطرافتون کسی رو دید مهاجرت کرده باشه با کامپیوتر یا همون رشته های فنی مهندسی ؟؟

روانشناسیو بیخیال  حسابداری رو اخه زیاد نشنیدم که واس مهاجزت ازش استفادع شده باشه  ولی م ...

خیلی از همگلاسی ها و همکارام با حسابداری مهاجرت کردند!

حالا یا نحصیلی یا کاری رفتند.تحصیلی برای ارشد خیلی راحت میشه رفت

مهمدسی هم بله، فامیلامون بودند که رفتند دانمارک و خوب خیلی کشورها مخصوصا المان در فنی و مهندسی نیرو میخوان

خیلی از همگلاسی ها و همکارام با حسابداری مهاجرت کردند! حالا یا نحصیلی یا کاری رفتند.تحصیلی برای ارش ...

پس همدن کامپیوتر رو میرم 

منن واس فوق لیسانس میرم یا شاید واس دکترا برم  لیسانسو میخوام ایران بگیرم