2777
2789
نه بابا  من کسایی رو میشناسم ک رشته ای ک انتخاب کردنو فقط ب امید دبیری لنتخاب کردن ک بعد لیسان ...

بابا تا سر برج وایسی یه ۷ ۸ تومنی بریزن برات که چی

بعدشم باید بری با بچه تخم سگ سرکله بزنی

بابا چیه این معلمی همه میخوان معلم شن

من یکم علاقه دارم و اینکه جز اون کار دیگه ای نیس که مناسب باشه

یا باید روانشناسی رو خیلی ادامه بدم که در این صورت کار خوب هست ولی نمیدونم فعلا ادامه بدم یا نه

سختیای خودشو داره معلمی هم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ای جانننن  میگم بعد گرفتن مدرک استخدام رسمی میشی ؟،

❤️

ازمون استخدامی میدم بعد ان شاءالله استخدام رسمی

لطفا یه صلوات واسه رسیدنم به پزشکی و ناجی بودنم تو این راه بفرست اگه راضی بودی ♥️
من یکم علاقه دارم و اینکه جز اون کار دیگه ای نیس که مناسب باشه یا باید روانشناسی رو خیلی ادامه بدم ...

معلمی کلا سختیه

خداروشکر فرهنگیان نرفتی 

ایکاش میرفتم انسانی میخوندم میرفتم روانشناسی 

علاقع ؟؟  من واس درامدو کار میگم اخه

اگر علاقه در اولویتت نباشه بهت بگم که راهت اشتباه هست اگر وارد شغلی بشی که بهش علاقه نداری فقط امورات میگذره نه پیشرفت میکنی نه خوشحالی ولی وقتی علاقه ات دنبال کنی انگیزه میگیری با علاقه کار میکنی در کار فسیل نمیشی خلاقیت و استعدادت باعث پیشرفت میشه 

دیدم که میگم 

بابا تا سر برج وایسی یه ۷ ۸ تومنی بریزن برات که چی بعدشم باید بری با بچه تخم سگ سرکله بزنی

نمد والا 

ولی من نمیخوام مث اونا انتخاب کنم 

میخوان رشته برم ک اگ دبیری قبول نشدم شرکتو بانکم استخدانی بزنم جاهای دیگ 

فه من رشتم کامپیوتره  مهر قصد دارم نرم افزار بخونم  میشه دلیلتونو بگید ؟؟ که چرا کامپیوت ...

علاقه دارم بهش بد فارغ التحصیلی کاراموز بیمارستان شدم با روحیه ام نخوند ...جدا از اینکه سیستم پارتی بازی ...هرکس رژش پررنگ تر بود قبول میشد ولی کاراموزیم همش با سرطانی ها دمخور بودم بعد رفتم تو بیمه کار کردم در اخر سر فهمیدم عشقم کامپیوتر و کافی نت زدم الان شش سال مشغولم  و بهترین انتخابم  بود

اگر علاقه در اولویتت نباشه بهت بگم که راهت اشتباه هست اگر وارد شغلی بشی که بهش علاقه نداری فقط امورا ...

من از علاقه خیلی ضرر خوردم 

فقط ب فکر شغلو درامدم خوبم 

به درامد و اینده شغلیم ک بخوان فکر کنم انگیزه میگیرم 

معلمی کلا سختیه خداروشکر فرهنگیان نرفتی  ایکاش میرفتم انسانی میخوندم میرفتم روانشناسی

شما فرهنگیانی؟ چه رشته ای میخونین

راستش من به خاطر تضمین شغلیش خیلی دوس داشتم برم

تا سال قبل کنکور اصلی من، از شهر ما ۴۰ نفر خانم برمیداشتن ولی من اون سالش نخونده بودم رتبم نرسوند

سال بعدش خوب خوندم رتبمم خوب بود ولی ۹ نفر برداشتن

نشد

ای جانن موفق باشی  میگم نمیشه این رشته رو  بدون کنکور رفت ؟؟ ازاد

همچنین عزیزم 

با کنکور میشه رفت آزاد 

بدون کنکور رو اطلاع ندارم 

لطفا یه صلوات واسه رسیدنم به پزشکی و ناجی بودنم تو این راه بفرست اگه راضی بودی ♥️
با مشاور صحبت کن یا با کسی که هم رشتته ببین به درساش علاقه داری من رشتم انسانی بود نمیدونم

من تصمیممو گرفتم بیخیال 

😐😂💔 میخواستم اول برم انسانی ولی خب 

ی زبانو دبیری حسابداری وکالت داره  که حس میکنم باز هیچکدومشون بدرد نمیخوره 😐😂💔

من از علاقه خیلی ضرر خوردم  فقط ب فکر شغلو درامدم خوبم  به درامد و اینده شغلیم ک بخوان ف ...

الان انگیزه میگیری بعدها که وارد کار شدی هر ساعت کار برات مثل شکنجه گذشت متوجه میشی 

البته خودتون میدونید 

بهرحال مالی کامپیوتر جز رشته هایی هستن که معمولا راحت تر میتونن کار پیدا کنن