2821
2789
عنوان

حیوان عجیب

1731 بازدید | 32 پست

بچه ها ماجرای عجیب دو حیوان عجیب گورکن تو بهشت زهرا رو شنیدین من اینجا فیلمشو دیدم https://worldevents.ir/strange-animal-in-the-paradise-of-venus/  واقعیت داره ؟؟؟؟؟ یکی به من بگه خیلی ترسیدم یکی از نزدیکانم تازه فوت کرده همش حالم بده میترسم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب چرا داشتن قبر را رو می کندن؟؟؟؟ من هم حاملم هم عزیزم از دست دادم دارم میمرم از وقتی شنیدم

وقتی حامله ای اصلا چرا دیدی؟

این فیلم معلوم نیس مال کی بوده!!!! 

این فکرها رو از خودتون دور کنید

قبرها انقدر محکم کاری ان اینا نمیتونن کاری کنن

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
حالا چرا آهنگ فیلمای ترسناک گذاشته روش😂زیادم عجیب نبودن روباه بودن فکر کنم چون گورکن این شکلی نیس

دقیقا

گورکن اصلا اینجوری نیس سرچ کردم تو اینترنت

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
بچه ها گورگن دیگه چه حیوونیه از کجا پیدا میشن این حیوونا

اینا زیر زمین زندگی میکنن برا همین اسمشون گور کن هست

بچه ها گورگن دیگه چه حیوونیه از کجا پیدا میشن این حیوونا

گورکنا فکر نکنم واقعا قبر و اینا بکنن فقط چون زمینو میکنن و خونه درست میکنن اسمشون گذاشتن گورکن

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

خانم این اهنگو رو فیلم رقص عباس اقا بقال هم بذاری ترسناک میشه

بد به دلت راه نده اینا روباهن

بوی گوشتی چیزی حس کردن دارن دنبالش میگردن

بعد اصلا معلوم نیست این فیلم مال کی هست

دلم میخواد یکی رو اونقدر بزنم اونقدر بزنم تا خونش بپاشه اینور اونور، بعدش تیکه تیکش کنم بندازمش سطل اشغال، تهشم همونجا بشینم گریه کنم که چرا اینکارو کردم/ یا دلم میخواد برم بالای کوه اونقدر جیغ بزنم تا تمام غم، درد، خشمایی که رها نکردم رو رها کنم، اونقدر جیغ بزنم تا خالی بشم، اونقدر جیغ بزنم تا از گلوم خون بیاد و اخرشم همونجا بیفتم بمیرم/ فقط دلم یه خونه توی یه جنگل بی نام و نشون و بی حاشیه میخواد که تا صد قدمیم هیچکس نباشه، کنار خونم یه رودخونه داشته باشم، دورو بر خونم پر از گلای قشنگ و خوشبو باشه، هر روز صبح با صدای گنجشکای اونجا بلند بشم، پاهامو توی اب تکون بدم، و موهامو رها کنم توی باد تا برقصن، فقط بخندم و بخندم، بدون فکر اینکه کی چه فکری میکنه دربارم، بدون اینکه استرس و اضطرابی داشته باشم، به دور از حملات عصبی و خشم و ناراحتی/میدونستین وقتی بچه میارید باید تربیتشم بکنید دیگه نه؟/امیدوارم روزی همه به این درک برسن که چه ازار کلامی و فیزیکی جرمن، در برابر این ادما و این ازار اذیتا سکوت نکنیم، همونجا فریاد بزنیم و بدونیم که هیچکس قرار نیست با جواب ندادن به این ادما به ما بگه با حیا و خانم و به به چه چه کنه
خب چرا داشتن قبر را رو می کندن؟؟؟؟ من هم حاملم هم عزیزم از دست دادم دارم میمرم از وقتی شنیدم

چرا دیدی وقتی حامله ای😐😐😐بعضیاتون خودتون دلتون میخاد حالتون بد بشه

نیست هیچ احدی لایق احترام..!                                            
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز