2777
2789
عنوان

حیوان عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 1786 بازدید | 32 پست
چرا دیدی وقتی حامله ای😐😐😐بعضیاتون خودتون دلتون میخاد حالتون بد بشه

بابا تو اینستا دیدم اومدم چک کردم دیدم راسته برادرمو تازه از دست دادم قل من بود الان دارم دق میکنم 

گورکنا فکر نکنم واقعا قبر و اینا بکنن فقط چون زمینو میکنن و خونه درست میکنن اسمشون گذاشتن گورکن

اتفاقا چند شب پیش از پدر بزرگم پرسیدم فیلمم نشونش دادم گفت زمان قدیم تو روستا عصر که جنازه دفن میکردیم فرداصبحش میرفتیم تا گورکن ازحاشیه قبر اونجاروکنده بخاطرجنازه میره احتمالا تازه دفن شده 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بابا تو اینستا دیدم اومدم چک کردم دیدم راسته برادرمو تازه از دست دادم قل من بود الان دارم دق میکنم&n ...

حالا اینا خوبه حیوونن و به احتمال زیاد فیکه

منی که پدربزرگمو نصف شب اومدن بالا سر قبرش بدنشو تیکه تیکع کردن چی بگم

نیست هیچ احدی لایق احترام..!                                            
چرااااااااااااااا

بدخواه زیاد داشتیم یه شب که پدربزرگمو دفن کردن قبل اینکه واسش سنگ بزارن چندتا دعا نویس اومدن سر قبرش بدنشو تیکه تیکه کردن مثل اینکه دعا خوندن که اون دنیا آرامش نداشته باشه

روباه بودن دچار یک بیماری شده بودن

آخه اصلا شبیه روباه نبودن 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
خب چرا داشتن قبر را رو می کندن؟؟؟؟ من هم حاملم هم عزیزم از دست دادم دارم میمرم از وقتی شنیدم

این چه اهنگ. مزخرفیه که کذاشتن رو فیلم اخه

اصلا ترسناک نبود که فقط دوتا روباه داشتن دورو اطراف قبر پرسه میزدن

دوستان وعزیزان نی نی سایتی این کاربری چهارممه لطفا نترکونیدم😐😐درضمن کاربری قدیمی هستم😁😁😁

من چیزخاصی ندیدم توی این فیلم ولی خیلی ناراحت شدم .بابابزرگ منم تازه فوت شده وتوی روستاهم خاکش کردن 

نوشته بوداین جونوراتوی روستاهاهستن 😕

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

من خودم باهمسرم سه تا شبیه به اینا دیدیم شاید یه ذره کوچیکتر و قهوه ای اززیر سنگ خاک قبرها رو خالی کردن و رفتن زیرش صدای خیلی عجیب ووحشتناکی وضعیفی داشتند ساعت حدود ۱۱شب بود چهارسال پیش

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو 

[QUOTE=] الان لازمه اینو بگی😠 شرایطشو نخوندی؟ هر چند شک دارم راست بگی😏 [/QUOTE]

کی با تو حرف زد اون خودش پرسید چرا😐

اهل دروغ نیستم فقط ایکاش از چیزی ک خبر نداری الکی قضاوت نکنی میخای باور کن میخای نکن مهم نیس وقتیم ک همچین تایپک دارکی میزنه انتظار این حرفا رو داشته باشه