2777
2789
من چهار مدل چادر دارم و هربار میرم بیرون یکیو سرم میکنم  قجری،ملی،جده،ساده پشت گلدوزی  ه ...

منم بیروتی دوست دارم من از ایتا چند وقت پیش یه جده سفارش دادم برام اومد خیلی خوبه میخوام مدل بیروتی هم اینجا سفارش بدم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میگم عبا دیگه زشت تر از  پیراهن های مردونه کت های مردونه  که خانما میپوشن نیست😂😐

😂😂😂😂فعلا که خیلیا از ترس نرهای زندگیشون جرات این پوشش ها رو ندارن عزیزم بعدشم اینجا نظر سنجی مانتو و کت نبود...

زیرچادر مانتوهای بلندمیپوشی؟

اگه چادرم ساده باشه اره ولی زیر چادر هاییم ک جلوشون بستس لباس خنک می‌پوشم یا اگر مهمونی بخوام برم شومیز یا لباس مجلسیم

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩

هرکدوم که دل خودت بهش راضی هست گلم

من سالها چادری بودم الان ۳ ۴ ساله مانتویی شدم کاملا به اختیار و انتخاب خودم چادر رو هم خودم انتخاب کردم اما تو زمانی که هنوز خودم نمیدونستم واقعا میخوام یا نه شاید به دلیل محیط اطرافم شاید کمی اجبار شاید البته

الان تو شهری که هستم اکثرا چادری هستن یه عده بد نگاه میکنن از طرف یه عده مورد قضاوت قرار میگیرم مثلا زمانی که خواستگار تماس میگیره که نه دختر مقید می‌خواهیم!!!! (نمیدونم چرا یه عده به این حد از شعور نرسیدن هرکسی چادر نداره بی قید و بند نیست) خب تقصیری ندارن این عده فقط خودشون رو دیدن و قبول دارن

حجابم من هیچ فرقی نکرده پوشش مناسب دارم فقط چادر ندارم ولی بالاخره راضی هستم که پوششم به میل خودم هست 

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید
من یه دوره ای که بچه نداشتم فقط ساده اونم بدون کش خیلی خوبم جمع میکردم ولی چند سالی تو بچه داریم سخت ...

من کلا از همون اول ملی سرکردم اون موقع مد بود بعد شالدار بعد صدفی لبنانی الان هم که ۴ ۵ ساله جده میپوشم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
اگه چادرم ساده باشه اره ولی زیر چادر هاییم ک جلوشون بستس لباس خنک می‌پوشم یا اگر مهمونی بخوام برم شو ...

چادرپشت گلدوزی رو چندخریدی؟

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )
منم بیروتی دوست دارم من از ایتا چند وقت پیش یه جده سفارش دادم برام اومد خیلی خوبه میخوام مدل بیروتی ...

اره خیلی خوشگل  من مدل جده دادم برام دوختن سر استیناشو مخمل پهن دادم خیلی ناز شد 

بیروتی و حسنا هم قشنگه

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩
اخه من تازه چادری شدم. میکم بعضی حاها عبابپوشم بدنیست

نمیدونم والا شما شرایط خودتو بهتر میدونی ولی اگه نظرمو بخوای اگه به دلته با خود آقا معامله کن بگو بخاطرش با همه سختی‌هاش سرت میکنی ایشونم دستتو بگیرن 

چادرپشت گلدوزی رو چندخریدی؟

پارچه ساده داشتم دادم چادرم دوختن دستشو جدا دادم گلدوزی کردن زیاد نشد

اگه چادرم ساده باشه اره ولی زیر چادر هاییم ک جلوشون بستس لباس خنک می‌پوشم یا اگر مهمونی بخوام برم شو ...

خیلی هم خوب.

روسری مشکی سر میکنی؟یا روسری های روشن

ببخشید هی سوال میپرسم

تنها چیزی ک غیر ممکنه فقط خود غیر ممکنه:)🌱