2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورت از عبا چیه؟ این مانتو عبایی هارو میگید

آره یکسری مانتو های گشاد 

که بلند هستن

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )
اگر واقعا مقیدی ،چادر عبا هم حجابه و خوبه ولی اگر چادری هستی و میخوای برش داری،عبا نپوش چون دیدم که ...

عزیزم اونا از اول چادر رو بخاطر چیز دیگه میزدن وگرنه کسی که حجابش رو بخاطر خدا و پی بردن به ارزش خودش میگیره اینطوری نمیشه.

واقعا؟من میخوام عبابپوشم چادریم.

منم دیدم. البته نه اینکه  دیگه بدحجاب شده باشه. چادرشد عبا بعد مانتوبلند. الان مانتوهای کوتاهتر میپوشه. ولی بازم حجابش تقریبا خوبه.

پارسا پسرمامان😍
منم شنیدم چادرو برداشتن آروم آروم حجابشون کمرنگ شده مثلا اول عبا پوشید بعد مانتو بعد مانتو کوتاه بعد ...

اخه من تازه چادری شدم.

میکم بعضی حاها عبابپوشم بدنیست

تنها چیزی ک غیر ممکنه فقط خود غیر ممکنه:)🌱

من چهار مدل چادر دارم و هربار میرم بیرون یکیو سرم میکنم 

قجری،ملی،جده،ساده پشت گلدوزی 

هربار بخوام مانتو بخرم قبلش چادر میخرم الآنم دنبال چادر مدل بیروتی‌ام کلا مانتو زیاد ندارم چون اکثر چادر هام نیاز ب مانتو نداره

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩
من اصلا نمیتونم ساده سر کنم فقط جده می پوشم ولی ساده هم قسنگه 

من یه دوره ای که بچه نداشتم فقط ساده اونم بدون کش خیلی خوبم جمع میکردم ولی چند سالی تو بچه داریم سخته برام مدل دار میپوشم یه ساده با کش حتما