2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂😂فعلا که خیلیا از ترس نرهای زندگیشون جرات این پوشش ها رو ندارن عزیزم بعدشم اینجا نظر سنجی مان ...

عزیزم بهتره درست صحبت کنیم

چادر داشتن یا حجاب داشتن به طور کامل واقعا سختی های خودشو داره و اگه کسی از روی ترس یا اجبار سرش کنه، زیاد نمیتونه نگهش داره 

کسی از ترس انسان دیگه ای چادر سر نمیکنه، یعنی ممکنه باشه ولی اونقدر زیاد نیست، اکثرا برای رضای خدا این کار رو میکنن 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
خیلی هم خوب. روسری مشکی سر میکنی؟یا روسری های روشن ببخشید هی سوال میپرسم

نه عزیزم این چه حرفیه 

همه رنگ‌ روسری دارم و معمولا با کیف و کفش  ست میکنم و برای ایام شهادت معمولا مشکی می‌پوشم مثلاً کیف و کفش سرمه ای روسری آبی و طرحدار و اینا یا کیف و کفش قهوه ای و روسری طرحدار تو رنگ های صورتی و گلدار و....

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩

چادر

اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ. گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست دارد که سکوت می کند تا تو بارها بگویی ♥️خدای من♥️
اره خیلی خوشگل  من مدل جده دادم برام دوختن سر استیناشو مخمل پهن دادم خیلی ناز شد  بیروتی ...

حسنا هم دوست دارم ولی حس میکنم با کتونی زشت میشه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

من خودم چادریم 

اماا اگه میزاشتن به انتخاب خودم هیچکدوم 

چون چادر اجباری میپوشم

امضام دیدی واسه قبولیم رسیدن به هدفم صلوات میفرستی ممنونم انشالله خدا همیشه کمکت کنه🤍🌱
به به پس چه خوش تیپ میشید🤩

ممنون عزیزم اره برام خیلی مهمه که حتما شیک و آراسته برم بیرون و همیشه چادر هام تمیز باشه و بوی عطر بده 

اینجوری شاید دیدگاه مردم ب چادر عوض بشه و فکر نکن چادر یعنی محدودیت 

من هروقت بخوام مدل چادرمم عوض میکنم ک دلمو نزنه و برام حس تفاوت داشته باشه

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩