2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دارو که فقط دمنوش های گرم بود من با حذف سردی ها درمان شدم لیستشو برات مینویسم

عزیزم منم روماتیسم دارم میشه به منم بگین چمار کردین و چه داروهایی خوردین که خوب شدین ممنون میشم

سلام عزیزم خوبی

شما داروی روماتیسمم میخوردی 

چه نوع روماتیسمی داشتی

شوهر من روماتیسم ستون فقرات داره سه ماهه نمیتونه راه بره

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)

دارو که فقط دمنوش های گرم بودمن با حذف سردی ها درمان شدم لیستشو برات مینویسم

سلام نفس جان توروخدا کمکم کنین لطفا، نمی دونین چ عذابی میکشم کارامو نمیتونم انجام بدم گوشی ب زور دستم نگه میدارم دکتر برام هیدروکسی کلروکین و پردنیزولون تجویز کرده ولی اینا عوارض زیادی دارن نمیخوام مصرف کنم توروخدا کمکم کنین انگشتام کج شدن حالم خیلی بده

اینم بگم تمام ازمایشام منفیه ولی علایم بالینی دارم

الهی و ربی من لی غیرک
سلام نفس جان توروخدا کمکم کنین لطفا، نمی دونین چ عذابی میکشم کارامو نمیتونم انجام بدم گوشی ب زور دست ...

تاپیک مربوط به 1402 هست از موقع تاپیک نزده

توی صفحات تاپیک هاش رو نگاه بکن یدونه 11 صحفه هست احتمالا اونجا توضح داده

یکی از سخت ترین کارهای دنیا چال کردن آرزو هاست نه آرزو های ماورایی بلکه آرزو هایی که واسه جامعه اصلا آرزو حساب نمیشه و اصلا دغدغه ای مثل اون ندارن که اسمش بشه آرزو

من قبل بارداریم اصلا کف پام رو به زور زمین میزاشتم نمیدونم چرا با اینکه دارو هم مصرف میکردم چند قدم اول از درد میمردم.شکر خدا بعد از بارداری خوب شدم دکترم گفت ۳۰ درصد احتمال داره روماتیسم بهتر بشه ۳۰ درصد تقریبا بی تغییر و ۳۰ درصدی هم بدتر بشن