2777
2789
عنوان

اگ همسرتون....

| مشاهده متن کامل بحث + 1785 بازدید | 117 پست
من خودم تپلم همیشه هم عاشق غذام ولی وقتی یکی برمیگرده بدترین چیزا رو بهت میگه مثلا مامانم برگشت به م ...

منم تپلم ولی همیشه میگن تپلا قلب مهربونی دارن 

الانم که باردارم اوه اوه یه وضعیه 

ولی همیشه داداشام مسخره میکردن که پانداشدی ال شدی بل شدی ولی اصلا برام مهم نیس یه بار گفتن دوبار گفتن محل ندادم در اخر خسته شدن یه مدت زیادی وزنم رفت بالا حالم بد بود برا حال خودم کم خوری کردم ده کیلو کم کردم حالم خوب شد ولی درکل حرف هیچکس برام مهم نیس دقیقا عاشق غذام لذت میبرم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی حالم بده بهم میگ چراناراحتی بهش گفتم میگه اگ برای این ناراحتی ک پس ناراحت باش

من چند روز پیش بهم گفت اخلاق نداری مثله زنای دیگه با کله مردای فامیل در همسایه مقایسه اس کردم.یعنی ریدم بهش

اینجوری حالش بهم نمیخوره مدام تعریف کنم ازخودم  اون خودش همینجوریه بااینک چهره معمولی داره اما ...

نه عزیزم چرا حالش بهم بخوره 

این کار و با طنز زبونت انجام بده جلوی آینه در حال لباس عوض کردن در حال آرایش و آماده شدن 

حتی تو رابطه آنقدر تعریف کن که تو مغزش بره 

این مرد تو هم بیعقله هم احمقه هم اینکه حسوده  اصلا حرفاش به یه ورت هم نباشه  چند بار همس ...

واقعا چون همه زندگیم خلاصه میشه در اون ن دوستی دارم ن هیچی وافعا وقتایی میام پیشش چون توعقدیم ارزومه زودتر برگردم خونمون چون من خیلی دل نازکم خیلی حساسم زودرنجم بهم برمیخوره فقط هم نسبت ب رفتارای همسرم اینطورم بقیه مهم نیستن

احتمالا داشته مثلا حرصتو درمیاورده عزیزم بدل نگیر.ولی برای من برعکسه من خودم تعریف میکنم ازبقیه حرصش میگیره میگه مثلا کجاش خوشکله تو بخودت برسی ازینها خیلی خوشکلتری کلا بدش میاد ازکسی جلوش تعریف کنم

منم تپلم ولی همیشه میگن تپلا قلب مهربونی دارن  الانم که باردارم اوه اوه یه وضعیه  ولی هم ...

من بدم میاد مسخره بشم . دوست دارم یه جوری از همشون بهتر باشم که جر بخورن . نمیتونم وایسم نگا کنم ک مسخره میشم تحملشو ندارم

هیچ چیز دائمی نیست
احتمالا داشته مثلا حرصتو درمیاورده عزیزم بدل نگیر.ولی برای من برعکسه من خودم تعریف میکنم ازبقیه حرصش ...

اینطوری خوبه من تاحالا از کسی تعریف نکردم اما خیلی بدش میاد مثلا برای کسی دیگ ک خانمه عزیزم اینا مینویسم

واقعا چون همه زندگیم خلاصه میشه در اون ن دوستی دارم ن هیچی وافعا وقتایی میام پیشش چون توعقدیم ارزومه ...

روی خودت کار کن تازه تو عقد هم هستی از الان باید بفهمه که کی از همه زیباتره 

اول خودت باید به خودت برسی اعتماد بنفس بدی 

مامانت خیلی مهمه که همش ازت تعریف کنه 

بخدا قسم هنوز که ۳۵ سالمه مامانم میشینه کنارم ازم تعریف می‌کنه به شوهرم میگه همسن این هنوز ازدواج نکردن 

اونیکی خواهرام و که نگم 

دوتا از خواهران طلاق گرفتن یه ماه بعد از عقدشون وقتی مادرشوهرشون گفت که اینا شناسنامشون سیاه شده طلاق بگیرم هیچکس نمیگیردشون مامانم گفت همینجوری که شما منت بردین دیگران هم منت خوشگلی و متانت و غیرتشون و میبرن 

همینم هست بخدا خواستگار دکتر دارن 

چه کثافته ببخشید  بلاخره راصی هم نباشه همه چی با پول حل میشه

نکه خیلیم پول میده اصلا نداره ک بخواد بده 

بخدا ی داداشش انقد باهم مهربونه 

تالباس جدید میپوشم میگ آبجی چقد بهت میاد

یا مجلس جایی میخاییم بریم میگه چقد قشنگ شدی ابجی 

ولی شوهرم اصلا هیچییییی نمیگه تهش بگه برای لباس مبارکا باشه همین

اینطوری خوبه من تاحالا از کسی تعریف نکردم اما خیلی بدش میاد مثلا برای کسی دیگ ک خانمه عزیزم اینا مین ...

بنظرم به بعضیا باید جایگاه خودشونو یاد اوری کنی هرکی باشه ناراحت میشه دلش میشکنه ولی باید بهش بفهمونی که حق نداره اینجوری باهات برخورد کنه شخصیت خودتو ارزش خودتو ببر بالا