2777
2789
عنوان

اگ همسرتون....

| مشاهده متن کامل بحث + 1785 بازدید | 117 پست
اخه اونقدرم گنده نیست ک نسبت ب هیکل خودم درشت تره ومن خودم خودمو دوسدارم 🥲ولی دلم میشکنه ک ب چشم مر ...

بهرحال من خودم همیشه در حال لاغر کردنم چون جامعه یچیزی و نمیپذیره باید یه مشت محکم بزنی تو دهنشون . بعدشم من دارم میگم دیگه . وقتی تو بشی اونی ک اون ارزوشو داره میتونی رو سرش منت بزاری و تو ازش ایراد بگیری . دقیقا جاتون عوض میشه

هیچ چیز دائمی نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چند سالشه ...خب تو هم بگو دوست ندارم مقایسه بشم ..اگه هم گفت بگو مگه من میگم فلان بهمان (عیباشو بگو ...

اون ازم بزرگتره بهش پیام دادم 

گفتم و گفتم ک این کار باهرزنی ن تنهامن چیکارمیکنه اگ ب چشم شوهرش نیاد

اون ازم بزرگتره بهش پیام دادم  گفتم و گفتم ک این کار باهرزنی ن تنهامن چیکارمیکنه اگ ب چشم شوهر ...

خب بگو مگه چشم نداشتی ببینی !!!!مگه کور بودی اونموقع واااای حرصم گرفت ‌‌‌‌..

نمی‌دونم چی شد که زندگیم ب اینجا رسید ..خیلی خستم 
اگه هیکل و ظاهر خوبی دارید که باید اعتماد بنفس داشته باشید. مردا بیشتر از زیبایی جذب اعتماد بنفس بال ...

اتفاقا خیلی ب خودم میرسم همیشه مرتبم موهام هرروز یا میبافم یا ی حالتی میبندم اما هیچ کدوم ازکارام ب چشمش نمیاد همم چاق ک نیستم ازهرکی پرسیدم گفته ن چاق نیستی کلا ۵۰ کیلوام قدمم ۱۶۰

روز اول خودش بهم گف دوسندارم اصلا مقایسه بشم یا زندگیمون باکسی مقایسه کنی من هیچوقت این کارو نمیکنم& ...

خب اشتباه میکنی دوست من باید به خودت ارزش بدی باید خودتو تو اینه خوب ببینی از نظر من بزرگترین اشتباه ما زنا اینه که گریه میکنیم و خودمونو خورد میکنیم 

من همیشه تو اینه جلو شوهرم از خودم تعریف میکنم انقدر خوبیامو میگم که باورش میشه هیچ عیبی ندارم شاید از دید بقیه یه ادم معمولی سطح پایینم باشم

ولی درچشم شوهرم فرق میکنم چون خودم این باور رو بهش دادم 

خب اشتباه میکنی دوست من باید به خودت ارزش بدی باید خودتو تو اینه خوب ببینی از نظر من بزرگترین اشتباه ...

انقد خوردم کرده ک دیگ حتی با گوشیمم عکس نمیگیرم 

عالیه،منم از وقتی اینکار رو میکنم شوهرم هم یاد گرفته ،حتی منم اضافه وزن دارم میگه عاشق تپل بودنتم،او ...

بخدا همینه 

من ببار گفتم رژیم بگیرم گفت نگیری ها این همه حاملگی و زایمان و شیردهی خودش تار و پودت و سوزونده رژیم بگیری مریض میشی

بهرحال من خودم همیشه در حال لاغر کردنم چون جامعه یچیزی و نمیپذیره باید یه مشت محکم بزنی تو دهنشون . ...

نه قربونت برم یکی بخواد ایراد بگیره یه چیز دیگه ای پیدا میکنه میگه و همینطور ادامه میده از نظر من رژیم برا سلامتی خوبه تناسب اندام عالیه ولی نه اینکه بخاطر یه نفر خودتو تباه کنی و خودتو تغییر بدی اشتباهه

همه ادما قابل احترامن با هر تیپ و اندامی پس نباید بهشون توهین بشه