2777
2789
عنوان

اگ همسرتون....

| مشاهده متن کامل بحث + 1785 بازدید | 117 پست
من قسمت رونام وبالا تنه ام نسب ب بقیه اندامم درشته ینی حالت اندامم همینه اگ لاغر لاغرم باشم بازم همی ...

من بودم میرفتم عمل میکردم ک لاغر بشه همون قسمتام بعدش محل سگ بهش نمیزاشتم (:

هیچ چیز دائمی نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه هیکل و ظاهر خوبی دارید که باید اعتماد بنفس داشته باشید. مردا بیشتر از زیبایی جذب اعتماد بنفس بالای دخترا میشن. من خیلی پیش اومده دیدم یه خانمی قیافش شبیه سیرابی بوده ولی آنچنان خودشو میکرفته که همه فکر میکردن این واقعا یه پدیده متفاوته.

اما اگه واقعا شوهرتون ظاهربین هست و شما هم خیلی به خودتون نمیرسید متاسفانه آقایون تنوع طلب و ظاهربین هستن پس بهتره بیشتر یه ظاهرتون اهمیت بدید.

اول اینکه کور نبوده 

دوم اینکه اول عیبای خودشو به روش میاوردم و بهش میگفتم فلانی بهتره تا بفهمه چه حس بدی داره 

سوم اینکه بهش میفهموندم که اینا همشون مدلن هزار تا عمل های سخت انجام دادن 

اگرم بااشنا مقایست میکنه بگو برو باهمون چیزی که هست مرد خوش اخلاق و جنتلمن اصلا لیاقت منو نداری 😅😂😂

دقیقا این خیلی تاثیر داره

دقیقا 

بخدا من زیبایی خاصی ندارم شاید اصلا زیبا نیستم 

ولی این رفتار و از مادر شوهرم یاد گرفتم همیشه خودش و زیبا میدید کلی از خودش تعریف میکرد

اتفاقا چاق هم هستم ولی همیشه از خودم تعریف میکنم 

مامانمم که قربونش برم توانایی خاصی تو پر و بال دادن به ما میده کلا همش تعریف و تمجید میکنه

تو هم از مردای دیگه تعریف کن ..بگو فلانی چه پولداره زنش تو رفاهه بگو به این میگن مرد ...خوردش کن&nbs ...

روز اول خودش بهم گف دوسندارم اصلا مقایسه بشم یا زندگیمون باکسی مقایسه کنی من هیچوقت این کارو نمیکنم 

خیلی جاها بدی دیدم اما نمیتونم مث اون باشم همیشه باهرچیزی ک دلم میشکنه فقط میتونم گریه کنم ...

من بودم میرفتم عمل میکردم ک لاغر بشه همون قسمتام بعدش محل سگ بهش نمیزاشتم (:

اخه اونقدرم گنده نیست ک نسبت ب هیکل خودم درشت تره ومن خودم خودمو دوسدارم 🥲ولی دلم میشکنه ک ب چشم مرد خودم نمیام

روز اول خودش بهم گف دوسندارم اصلا مقایسه بشم یا زندگیمون باکسی مقایسه کنی من هیچوقت این کارو نمیکنم& ...

چند سالشه ...خب تو هم بگو دوست ندارم مقایسه بشم ..اگه هم گفت بگو مگه من میگم فلان بهمان (عیباشو بگو ) مگه میگم شوهره فلانی اینجوریه ک تو میگی 

نمی‌دونم چی شد که زندگیم ب اینجا رسید ..خیلی خستم 
دقیقا  بخدا من زیبایی خاصی ندارم شاید اصلا زیبا نیستم  ولی این رفتار و از مادر شوهرم یاد ...

عالیه،منم از وقتی اینکار رو میکنم شوهرم هم یاد گرفته ،حتی منم اضافه وزن دارم میگه عاشق تپل بودنتم،اونم دلیلش اینه که همیشه گفتم من حتی اگه چاقم باشم بازم خوشتیپم

اول اینکه کور نبوده  دوم اینکه اول عیبای خودشو به روش میاوردم و بهش میگفتم فلانی بهتره تا بفهم ...

هرکی عکس دوتاییمون دیده گفته من سرترم اما همیشه منو خرد میکنه انقدی ک دوسندارم برم جلوی آینه 

من میگم هرادمی ی خوشگلترش هس ...