2777
2789
عنوان

چه کنم با شوهرم؟

602 بازدید | 43 پست

بچه ها من قبلا کار می‌کردم از وقتی ازدواج کردیم گفت خودم حسابت رو پر میکنم کار نکن  واقعا هم هوامو داره   انواع کلاس ها هم مینویستم  ولب راستش افسرده شدم تحملم کم شده اعتماد به نفسم اومده پایین 

مادر شوهرم فهمیده شوهرم نمیزاره کار کنم هی میره میاد میگه من همیشه پس انداز داشتم همیشه شوهرم پول نمی‌داد من کار کردم بچه ها رو بزرگ کردم در صورتی که دروغ میگه اصلا سر کار نمیرفته ، یا مثلا یوقتا میاد به شوهرم میگه فلان قدر دارم بدم بهت شوهرمم وضعش خدایی خیلی خوبه ، جلو  من اونجوری میگه که مثلا بگه ولخرجی 😔😔😔 چیکار کنم 

بنده خدا هیچیش نی 

چرا اذیتش می‌کنی 

دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کارای مامانش رو چیکار کنم هر بار شوهرم خرید میکنه مامانش شب میاد بالا هی میگه از ابن بده از او ...

بیکاری چپ وراست خرج کن مشخصه داره میسوزه ع

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج
بنظرم حساس شدی کاش به ما میگفتن پول بیا لازم نداری ،البته خداروشکر نیاز به هیچکس نداریم وقتی خدا هوا ...

نه عزیزم با منظور میگه شوهرم داره روزی کلی براش خرید میکنه این فقط خرج و خرید های من رو میبینه تا یه چیز میخرم میاد به شوهرم میگه پول لازم داری من دارما

وای دختر چقد ساده ای؟ 

ان سا الله خوشبخت باشی.🤍 

لذت ببر مادر سوووهرت داره میترکهههه😂 

محل ندیا ساده نیاش تا دلت میخاد خرج کن توروخدا اهمیت نده،به خودت برس و هوای زندگیتو داشته باش بیخیال زرت و پرت اون زن باش❤️ 

زنشی باید هر چی بخای مهیا کنه🥰 

مبادا به این چیزا فک کنیا بزار بیشتر بسوزه😂😂😂

در خانهٔ من، ابرازِ احساسات ، بوسیدن و در آغوش گرفتن ، مانندِ نفس کشیدن بدیهی و ضروری است 🤍

بیکاری چپ وراست خرج کن مشخصه داره میسوزه ع

دلم برا شوهرم میسوزه وسط ما گیر کرده ، صبح خواب موند تند تند اومدیم بریم پایین یکدفعه مامانش با یه حالت بدی برگشته میگه چند روز پیش یه ماست بزرگ بردی برا خونتون  من چند بار گفتم ماست ندارم  منم گفتم برات میارم توش شوید و خیار هم زدم پرید بهم که نه نه اصلا اونجوری نمی‌خورم شوهرمم گفت خودت همیشه میگفتی ماست خالی خوب نیست