2821
2789
عنوان

فشار چشم

4919 بازدید | 39 پست

سلام کسی هست خودش یا اطرافیانش فشار چشم داشته باشن؟من فشارم چشمم بالاست قطره مصرف میکنم ولی بازم همش درد میکنه و تیر میکشه دردش تا پشت گوشم ادامه داره خیلی اذیت کنندس کسی چیزی راجبش میدونه؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه فقط درد میگیره 

سلام

چند تا سوال

فشار چشم شما قبل از اینکه قطره رو تجویز کنن چند بوده؟

بعد از مصرف قطره فشار چشم رو چک کردین که ببینید قطره جواب داده و فشار اومده پایین؟ اگه چک کردید چند بوده؟

درد پشت گوش رو قبل از مصرف قطره ها هم داشتید؟

و اینکه آیا اطراف چشم هم درد داشتید؟

اصول مصرف قطره به این شکل هست که یک ماه بعد جواب کامل رو ازش می‌بینید. حین مصرف قطره مثلا بعد یک یا دو ماه باید چک بشید ببینید نسب به قبل از قطره فشار پایین اومده یا نه. یعنی قطره جواب داده یا خیر

که معمولا دکتر اگه یه قطره استفاده میشه. یه قطره دیگه هم بهش اضافه میکنه.

منم همین مشکلات را دارم. فشار چشم ۱۶ و ۱۷ هست. دکتر میگه بالا نیست ولی بازم سردرد و چشم درد دارم که میزنه به پشت گوشم

لطفا سوالات منو جواب بدید

فقط باید کنترلش کرد وقطره مصرف کرد 

نکته بعدی اینکه باید ببینید سردرد و چشم درد بعد از مصرف قطره به سراغ شما اومده باشه و با مصرف قطره فشار چشم شما در رنج نرمال باشه. چشم درد و سردرد مربوط به عوارض قطره هست.

نکته مهم کنترل شدن فشار چشم با قطره هست که توسط پزشک معالجتون چکاپ بشید

سلام چند تا سوال فشار چشم شما قبل از اینکه قطره رو تجویز کنن چند بوده؟ بعد از مصرف قطره فشار چ ...

قبل قطره ۳۳ و ۲۸

۲ ماه بعد با قطره ۲۷ و ۲۴

بله قبل از استفاده از قطره هم درد میکرد

قبل قطره ۳۳ و ۲۸ ۲ ماه بعد با قطره ۲۷ و ۲۴ بله قبل از استفاده از قطره هم درد میکرد

پزشک معالج شما متخصص گلوکوم هست؟

اگه نیست حتما به کلینیک نور یا نگاه تهران مراجعه کنید و کلینیک نگاه خانم دکتر بهروزی و کلینیک نور آقای دکتر سلیمانی البته میگن دکتر فخرایی هم که در مطب ویزیت میکنن هم کارشون خوبه. معمولا واسه یک ماه بعد وقت میدن.

چون فشار چشم شما با قطره هنوز بالاست. معمولا اینطور مواقع یه قطره دیگه هم استفاده میشه و از دو قطره متفاوت در طول روز استفاده میشه

ان شالله همیشه سالم و سلامت باشید.

پزشک معالج شما متخصص گلوکوم هست؟ اگه نیست حتما به کلینیک نور یا نگاه تهران مراجعه کنید و کلینیک نگا ...

بله دوتا قطره استفاده میکنم

زایلومول و لاتاپروست

اسم قطره شما چیه؟

بله دوتا قطره استفاده میکنم زایلومول و لاتاپروست اسم قطره شما چیه؟

من فقط لاتانوپروست استفاده میکنم. البته فشار چشم من پایین تر هست. ولی سردرد و چشم درد دارم. قبل از استفاده از این قطره هیچ دردی نداشتم. این قطره ها هم عوارض زیادی دارن ولی چاره ای نیست. باید استفاده کرد.

دیگه همه همین لاتانوپروست و تیمولول و یا بتاسکولول که مثل همون تیمولول هست استفاده میکنن.

و اینکه فشار چشم مهم نیست. مقاومت اعصاب چشم به فشار چشم مهمه. یک نفر ممکن هست با فشار زیر بیست هم اعصاب چشمش آسیب ببینه.یک نفر دیگه ممکن هست با فشار بیست و پنج اعصاب چشمش آسیب نبینه

منم تهران نیستم. قبلش وقت میگیرم یه روزه میریم تهران و برمیگردیم. البته هر ۳ ماه، دیگه ادم مجبوره دیگه، چیکار میشه کرد.

2823
2791
2779
2792