2777
2789
عنوان

فشار چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 5035 بازدید | 39 پست
سلام وقت بخیر فشار چشم شما خوب شد؟ هنوزم قطره استفاده میکنید؟

سلام بله استفاده میکنم

خیلی اذیت هم هستم. مدام چشم درد و سردرد هستم که میگن عوارض قطره هست. تو شبم یکم تاری دید دارم که اینم میگن عوارض قطرست چون فشار چشمم با قطره تو رنج نرمال هست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بله استفاده میکنم خیلی اذیت هم هستم. مدام چشم درد و سردرد هستم که میگن عوارض قطره هست. تو شبم ...

من درد پشت گوشی که شما داشتید رو هم دارم. 

شما بهتر شدید؟ فشار چشمتون نیومد پایین؟

سردرد و چشم درد شما ادامه داره؟

درد استخوان های اطراف چشم دارید؟

من درد پشت گوشی که شما داشتید رو هم دارم.  شما بهتر شدید؟ فشار چشمتون نیومد پایین؟ سردرد و چش ...

بله متاسفانه هنوزم همه این دردارو دارم

فشار چشمم تازگی چک نکردم نمیدونم چند شده

ببخشید شما چند سالتونه؟

من درد پشت گوشی که شما داشتید رو هم دارم.  شما بهتر شدید؟ فشار چشمتون نیومد پایین؟ سردرد و چش ...

از دکترتون مشورت بگیرید که زایلومول هم به قطره‌ها اضافه کنن فکر میکنم خوب باشه

از دکترتون مشورت بگیرید که زایلومول هم به قطره‌ها اضافه کنن فکر میکنم خوب باشه

دکترم میگه فشار چشمت تو حد نرمال هست و احتیاجی به اضافه کردن قطره نیست

دیگه موندم چیکار کنم😔

چند ساله فشار چشم دارید؟ ارثیه؟

تازه متوجه شدم فکر کنم یک سال هست

مشکلی نداشتم من هرسال واسه شماره عینک و چکاپ میرم سال قبل بهم گفتن فشار چشم لب مرزه.

همون اول هم قبل اینکه قطره استفاده کنم. اونقد هم بالا نبود. رو 19 بود. الان با قطره ۱۵ هست. که دکتر میگه خوبه

ولی قطره برام خیلی عوارض داشت

نه ارث که نداشتیم. البته دکتر میگفت تا هفت نسل قبل هم میتونه باشه. فقط این نیست که پدر و مادر یا پدربزرگ و مادربزرگ رو در نظر بگیری

و اینکه عوارض بعضی از قرص ها هم میتونه باشه

ببشخید انقدر سوال میپرسم شما چشمتون جرقه هم میزنه؟

متوجه این جرقه شدم. البته موقع خواب وقتی اتاق تاریک هست. چشمامو که باز و بسته می کنم. یه ستاره های ریز نورانی میبینم. همیشه نه یه وقتایی دیده میشن

از وقتی قطره فشار چشم استفاده کردم این بلاها سرم اومد. دچار مگس پران شدم. این جرقه ها رو میبینم. تاری دید تو شب پیدا کردم.درد و سردرد و ...

همه بعد از استفاده از قطره اتفاق افتادن

شما چی؟ این موارد رو دارید؟ جرقه و مگس پران و کمی تاری دید که شب تو خیابون مشخص میشه

قبل از استفاده از قطره یا بعد از؟

سوال دارید بپرسید. اتفاقا منم سوال دارم. چون کسی رو نمیشناسم که مشکل شبیه به من داره.

این دکترا هم که با بیمار اصلا صحبت نمیکنن فقط معاینه و نسخه

ببشخید انقدر سوال میپرسم شما چشمتون جرقه هم میزنه؟

وآسه همین مگس پران و جرقه پیش چون خونده بودم به شبکیه ربط داره پیش متخصص شبکیه هم رفتم. در واقع پیش دو نفر. معاینه کرد و گفت مشکلی نداری خداروشکر

خودم موندم چی شده

واسه من که قطره ها خیلی عوارض داشت

هی میگم کاش هیچوقت قطره رو شروع نمیکردم