klllloip مدیر استارتر عضویت: 1401/08/17 تعداد پست: 775 عنوان رنگ مو 67 بازدید | 10 پست من رنگ مو شماره ۱۰مدیا گرفتم فقطم یه بار موهامو واریاسیون زدم با اکسیدان😢الان زدم گوگل میبینم رنگش زردههههههه بنظرتوت همچین رنگی میشه؟! 1402/04/05 | 14:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nika_bold عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 7868 دکلره داره موهات؟رو موی بدون دکلره ک همون زردم نمیشه قرمز نارنجی میشه لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋
klllloip مدیر استارتر عضویت: 1401/08/17 تعداد پست: 775 دکلره داره موهات؟ رو موی بدون دکلره ک همون زردم نمیشه قرمز نارنجی میشه قرمز نارنجی هم نمیخوام اخه ن موهام دکلره نداره الان موندم عوضش کنم یا ن قرمز و نارنجی اخه یدرد نمیخورع😭
nika_bold عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 7868 قرمز نارنجی هم نمیخوام اخه ن موهام دکلره نداره الان موندم عوضش کنم یا ن قرمز و نارنجی اخه یدر ... رنگ شماره 10 فقط رو پایه 10 دکلره قشنگ میشه لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋
klllloip مدیر استارتر عضویت: 1401/08/17 تعداد پست: 775 رنگ شماره 10 فقط رو پایه 10 دکلره قشنگ میشه شکلاتی بلوند رو مو بدون دکلره قشنگ میشه؟!
nika_bold عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 7868 شکلاتی بلوند رو مو بدون دکلره قشنگ میشه؟! همه شماره بالاها رو موی بدون دکلره قرمز نارنجی میشهرنگای توی کاتالوگو ک میبینی همش رو موی دکلره شده هس لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋
klllloip مدیر استارتر عضویت: 1401/08/17 تعداد پست: 775 همه شماره بالاها رو موی بدون دکلره قرمز نارنجی میشه رنگای توی کاتالوگو ک میبینی همش رو موی دکلره شد ...
klllloip مدیر استارتر عضویت: 1401/08/17 تعداد پست: 775 همه شماره بالاها رو موی بدون دکلره قرمز نارنجی میشه رنگای توی کاتالوگو ک میبینی همش رو موی دکلره شد ... این رنگ موهامه ولی میخوام یه بلوند شکلاتی روشن یه رنگ قشنگ بشه فقطم برا پایین موهام میخوام اما نمیدونم چی بگیرم راهنماییم کنید😢
nika_bold عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 7868 این رنگ موهامه ولی میخوام یه بلوند شکلاتی روشن یه رنگ قشنگ بشه فقطم برا پایین موهام میخوام اما نمیدو ... عکس باز نمیشه لینک بزار لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋
nika_bold عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 7868 چجوری یه سایت اپلود عکس تو گوگل پیدا کن اونجا عکسو اپلود کن بهت لینک میده لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋