2777
2789
عنوان

خواستگار

177 بازدید | 19 پست

خواستگار 

خونه ماشین نداره. تا ارشد خونده کارگاه داره بستگی داره حدوداً 50 کار میکنه چند ماه دیگه یک خط دیگه اضافه میکنه درآمدش دوبرابر میشه. میتونه استخدام بشه شرکت نفت ولی کار دولتی خوشش نمیاد. چه طوره به نظرتون.؟ هر ماه یه کم خرجی برای خودش برمیداره بقیش رو برای توسعه کارگاه خرج میکنه خانوادش خوبه زیادی مهربون هست. ماشین خونه نخریده چون پول رو برای پیشرفت کارگاه هزینه کرده. یکم خجالتیه. نظرش روی کرایه کردن خونه هست چون با چند میلیارد که خونه بخاد بخره خیلی بیشتر میتونه کار کنه. قیافه خانم بهتره از آقا و وضع مالی خانواده خانم هم خیلی خوبه 

آقایان در تاپیکم نیایید و لایک و ریپلای نزنید. 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بنظرم خیلی خوبه 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد. اگر درخواست دوستی همه رو میپذیرم بدلیل همین امضامه. امیدوارم قابل درک باشه . آقایون محترم لطفا بیجهت درخواست دوستی ندید . از این به بعد اسکرین میگیرم و برای نی نی یار میفرستم

این تاپیک دیده بودم قبلا 

عزیزم وقتی ازدواج کردن خرج میره بالا اونوخ چطور میخواد همزمان هم عروسی بگیره هم ماشین خونه بخره !!!؟؟؟؟؟؟؟

قدمات نارنجی پاییز من 🍂 من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

چی باید داشته باشه؟ مجردید شما؟ 

نه خونه داره نه ماشین حالا خونه کرایه کنی ماشین چی؟ بعد ازدواجم خرجتون دوبرابر میشه بعد بچه دارم بخواید بشید دیگه نمیتونه از پس مخارج بربیاد

خودتو دوس داشته باش از تو فقط یدونه هست✨🤍
این تاپیک دیده بودم قبلا  عزیزم وقتی ازدواج کردن خرج میره بالا اونوخ چطور میخواد همزمان هم عرو ...

یه ماشین پدرش میگیره براش خونه هم اجاره خوب نیست به نظرت؟ 

دیگه ماشینو الان همه میگیرن،چطور این پولداره ولی نمیگیره؟؟؟بنظرم خسیسه

خب به جای خرید ماشین پولش رو جمع کرده یه خط اضافه کنه به کارگاهش 

یه ماشین پدرش میگیره براش خونه هم اجاره خوب نیست به نظرت؟ 

چی بگم آخه شاید دوسش داری نظر من باعث دلسردی بشه 

من قبول نمیکردم این مورد برای پیش میومد 

قدمات نارنجی پاییز من 🍂 من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

نه خونه داره نه ماشین حالا خونه کرایه کنی ماشین چی؟ بعد ازدواجم خرجتون دوبرابر میشه بعد بچه دارم بخو ...

اخه طرف سنی هم نداره. همین الان میتونه یک ملیارد بده ماشین ولی دیگه خط جدید نمیتونه اضافه کنه

2790
2778
2791
2779
2792